• 60 jaar ckv ONDO (opgericht 28 april 1961)
  • De meiden deden erg hun best om een punt af te dwingen en de kansen waren er. De eerste twee tegendoelpunten waren niet volgens de regels (meervogels kreeg de bal uit en gooide direct op de korf en het tweede punt werd verdedigd). Dit gebeurde in het eerste kwart. Elin verdedigde tweemaal precies op het juiste moment. Na de time-out werd het 3-0 maar Ondo kreeg hier ook een mooie kans. En er werd prima verdedigd waardoor dit de ruststand werd.

    Direct na rust kreeg Marit een goede kans. En dat zorgde voor meer vertrouwen bij de meiden. Ondo bleef een tijdje heel gevaarlijk voor de tegenstander. Helaas zonder punt. Elin wist zichzelf steeds goed vrij te lopen waardoor ze twee kansen afdwong. Net als Marit en Sietske die ook richting de korf konden schieten. Het werkte als een katalysator en iedereen deed fanatiek mee. Helaas moesten de meiden een tegengoal incasseren en werd het 4-0. Dit was de beste fase van de wedstrijd voor Ondo.

    Het begon irritant te miezeren, zeg maar regenen, en Ondo had er in de laatste fase steeds minder vertrouwen in. De tegenpartij zette deze fase drie jongens in waarvan 1 met een geel hesje. Dat werkte verwarrend met de gele ondoshirtjes en de blauwe hesjes. De aandacht verslapte en Meervogels scoorden volop. Tussendoor nog wel een kans voor Elin en voor Luna maar helaas. Eindstand 0-9, Strafworpen 3-4 Ook al heeft Ondo verloren, de meiden hebben knap gespeeld en veel geleerd. Bij de korf omdraaien, afvangen en goed verdedigen waren sterke punten vandaag. Ook al staat er nog een wedstrijd op het programma voor aanstaande zaterdag, E9 staat tweede in de poule en dat kan niet meer veranderen! Toppers!

rfwbs-sliderfwbs-slide