•  Klik hier voor het bardienst rooster 

  Net als afgelopen jaar, willen we ook komend jaar weer een beroep op de ouders van de leden doen om de bardiensten op zich te nemen. Vorig jaar is dit uitstekend verlopen en waren we erg blij met de hulp en positieve benadering van alle ouders!

  We zullen nogmaals kort omschrijven wat er van u verwacht wordt. Door het corona virus zijn er ook een aantal maatregelen van toepassing komend jaar waar we op aansturen, hieronder zijn ze in het kort uitgelegd.

  Normaal gesproken hebben we een bezetting van 3 personen nodig achter de bar, we willen dus aan alle ouders van de ingedeelde teams vragen of 3 personen zich via de mail kunnen aanmelden bij de kantine commissie. Probeer dit uiterlijk 5 September te doen voor uw team zodat we niet wekelijks alle gaten moeten vullen. Ook is het belangrijk voor ons om te weten wie er achter de bar hebben gestaan, om te zorgen dat er bij een eventuele besmetting direct geschakeld kan worden.

  • Zoveel mogelijk/maximaal met pin betalen ( dit dus ook voorstellen bij afrekenen )
  • Met bezetting proberen een vast iemand in de keuken te zetten zodat we niet te veel heen en weer hoeven te lopen ( Algemeen dus 2 vaste mensen achter de bar en 1 in de keuken )
  • Verplicht handen ontsmetten en wassen bij binnenkomst kantine-keuken
  • Er zullen handschoenen beschikbaar zijn voor in de keuken mocht u zich hier prettig bij voelen
  • Niet druk in de kantine? Laat 1 van de barmensen tijdelijk naar buiten gaan of bij een langere rustige periode naar huis
  • Geen kinderen achter de bar als extra hulp ( dit gebeurde afgelopen jaar wel is )
  • Geen extra stoelen etc. in de kantine zetten zodat we de afstand kunnen borgen

  We realiseren ons heel goed dat deze maatregelen wat extra van u vragen, maar om te zorgen dat we er als vereniging alles aan doen om zo goed mogelijk te acteren willen we u toch vragen zich aan deze regels te houden.

  In de kantine zullen ook looplijnen aangegeven zijn. Als barpersoneel is het geen verplichting om mensen hierop aan te spreken als het niet gebeurd, maar dit zou wel fijn zijn als het u opvalt. Niet iedereen staat nog stil bij de nieuwe regels, maar we moeten het toch samen doen.

  Vragen? Stuur een mail naar de kantinecommissie of eventueel het bestuur.

  kantinecommissie@ckvondo.nl

  bestuur@ckvondo.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide