• Afgelopen seizoen was een bijzonder jaar, maar ook dit seizoen gaat het niet zoals we hadden gehoopt. Het is een tijd van onzekerheid voor alle sportverenigingen, spelers, trainers en ouders. De competitie staat op dit moment stil en we hebben geen uitzicht op het moment dat we weer mogen starten met het spelen van wedstrijden, laat staan het moment dat korfbal weer hetzelfde is als begin maart 2020, toen ONDO 1 in een volle Westlandhal het kampioenschap binnen haalde. Laten we uitkijken naar het moment dat dat weer mogelijk is en dat we onze teams weer naar een overwinning mogen schreeuwen. 

  Voor nu is het niet anders dan dat we gelukkig nog mogen trainen en dat onze jeugd zich kan blijven ontwikkelen. We begrijpen dat het voor sommigen lastig is om gemotiveerd te blijven zonder wedstrijden, maar laten we het met z'n allen doen! Motiveer elkaar om het beste uit ONDO naar boven te halen, zodat wanneer we weer starten, we een hele goede start maken! 

  Omdat het weer buiten de laatste tijd koud, nat en vies is hebben we besloten vanaf aanstaande maandag, 9 november, toch lekker binnen te gaan trainen. We hopen de ontwikkeling en motivatie van iedereen hiermee te vergroten. De trainingstijden zijn inmiddels verdeeld en staan op de website. Het binnen gaan trainen brengt helaas ook een aantal strikte voorwaarden met zich mee. Wat houden deze in?

  1. Maximaal tien minuten voorafgaand aanwezig in de hal. Houd daarbij zoveel mogelijk afstand.
  2. Volg de looproutes. Via hoofdingang er in en via zij-uitgang er uit. In beide hallen. 
  3. De kleedkamers zijn dicht, dus kom zoveel mogelijk omgekleed naar de hal. 
  4. Zo snel mogelijk de hal weer uit. 
  5. Ouders wachten ook hier buiten op hun kind. 

  Om de doorstrooming te bevorderen, wacht je bij binnenkomst in de hal aan de tribunekant. Bij de start van de training breng je eerst je tas naar de andere kant van de zaal, zodat je na afloop snel kan vertrekken zonder dat je de volgende groep kruist. Dat is ook belangrijk voor de overgang richting de badminton. We vragen de trainers of zijn dit zo goed mogelijk willen begeleiden. 

  Op zaterdag is er dus nog geen competitie. Om onze jeugd zoveel mogelijk aan het sporten en ontwikkelen te houden, zullen er onderling wedstrijden worden georganiseerd. Ouders zijn hierbij ook helaas niet welkom, tenzij ze scheidsrechter zijn. Bij interesse kun je overigens mailen naar tc@ckvondo.nl... Het zijn oefenwedstrijdjes, dus wellicht een minder hoge drempel om er mee te beginnen. En het is hartstikke leuk om iets voor de vereniging te doen toch?

  Houd er ook rekening mee dat in de openbare ruimte van De Hoekstee het dragen van een mondkapje verplicht is voor iedereen van 13 jaar en ouder. 

  Ten slotte willen we jullie graag wijzen op de routekaart van het KNKV. Op deze kaart staat precies vermeldt hoe de competitie eruit komt te zien, vanaf het moment dat we mogelijk kunnen starten. Het eerst mogelijke start weekend is op dit moment 5 december, het laatste mogelijke startweekend is 6 februari. Later is er geen zaalcompetitie meer mogelijk. In de routekaart staat precies aangegeven welke vrije zaterdagen komen te vervallen op het moment van starten, zo bijvoorbeeld ook de voorjaarsvakantie. Hou hier rekening mee tijdens het plannen van uitjes. 

  Voor meer informatie over hoe korfbal voor jeugd en senioren op dit moment mogelijk is verwijzen we jullie graag door naar FAQ Corona van het KNKV. 

  Let op elkaar en op jezelf en hopelijk zien we elkaar snel weer. Voor opmerkingen of ideeen kunt u ons altijd bereiken op bestuur@ckvondo.nl

   

rfwbs-sliderfwbs-slide