• Ckv. ONDO is de gezelligste en mooiste (korfbal) vereniging uit het Westland opgericht op 28 april 1961! Samen met onze leden van jong tot oud maken wij dit samen tot een prachtclub. Sinds 2016 is het motte van ckv. ONDO daarom ''Winnen doen we met z'n allen''. We kunnen niet zonder elkaar en samen zorgen we voor prachtige prestaties van onze vereniging. 

  Winnen doen we met z'n allen!

  Dat gaat allereerst om het winnen van wedstrijden, waarbij iedereen uit het team een belangrijk aandeel heeft. De ene kan goed gooien, de andere goed scoren, de andere goed afvangen, samen ben je één team! Maar ook de ouders zijn belangrijk, zij brengen de spelers naar trainingen, wedstrijden, zijn teamouder en/of regelen een teamuitje. En niet te vergeten de trainers en coaches, van wie de beste korfbaltricks geleerd worden. Winnen doen zij met z'n allen. 

  Al die jeugdteams, ouders, oud-leden, vrijwilligers en noem het maar op staan achter ONDO 1. Het vlaggenschip van ckv. ONDO. Tijdens de wedstrijden van ONDO 1 staat de O-side langs de lijn en moedigen nog veel meer supporters de spelers aan. Tijdens de thuiswedstrijden van ONDO 1 in de Westlandhal zitten er gemiddeld z'n 200 toeschouwers op de tribune. Met een lichtshow, DJ, omroeper, team van de week, mascotte en een derde helft achteraf, is onze ambiance als één van de beste in de Overgangsklasse. Kom zeker een keer kijken! Want winnen doen we ook daar met z'n allen. 

  Vrijwilligers

  Maar niet alleen het winnen van wedstrijden maakt ons een succesvolle club. Om succesvol te zijn komt er nog veel meer bij kijken. Bij ckv. ONDO is een groot aantal mensen actief om de vereniging draaiende te houden. Vele handen maken immers licht werk en bovendien proberen we zoveel mogelijk zelf te doen en te organiseren. 

  Activiteiten

  Zo zit het seizoen bomvol jeugdactiviteiten, zoals bowlen, zwemmen, sinterklaas, bingo, het schutterstoernooi en de geweldige afsluitende kampen. Maar ook voor de junioren en senioren geen gebrek aan activiteiten. Zo organiseren we elk jaar een openingsdag, afsluitdag, meerdere derde helften gedurende het seizoen, is de dONDOdag een favoriet bij de junioren, feesten we met elkaar tot laat in de kantine en strijden we elke jaar om de prijs slimste ondo'er. 

  De week van Pinksteren staat bij ONDO in het teken van drukte. De woensdag voor pinksteren organiseren we elk jaar het Schoolkorfbaltoernooi waar z'n 700 deelnemers elk jaar weer aan deelnemen. Zijn eenmaal alle palen van het schoolkorfbaltoernooi opgeruimd door onze vele vrijwilligers die week, komen de eerste kampeertenten al aan op ons ONDO-mein. Het Pinksterweekend staat bij ckv. ONDO namelijk in het teken van het North Sea Tournament. Een toernooi voor korfbalverenigingen, drie dagen feest, clinics en het NK één tegen één op zondagmiddag! 

  Maar dat is nog lang niet alles. Trainers, begeleiders, klusteam, bardienstmedewerkers, bestuurders en commissieleden stoppen veel tijd in de vereniging wat hun hobby is en dat wordt door vele leden zeer gewaardeerd. ONDO voelt voor velen dan ook niet meer als hun vereniging, maar als hun familie. 

  Als je zelf ook mee wilt helpen binnen onze vereniging of iets mee wilt organiseren, een team wilt begeleiden, bardiensten draaien, het NST of in een commissie of in het bestuur wilt zitten, neem dan contact op met één van de bestuursleden. Bovendien Is het heerlijk om samen in een team wat te bereiken en wat te kunnen betekenen. Dan kom je er vanzelf achter wat nu het ONDO gevoel is. Dan kunnen we met nog meer mensen onze vereniging succesvol maken, want winnen doen we met z'n allen!

  Rondo-50

  Middels donaties aan Rondo-50 ziet ons ONDO-mein er na 25 jaar nog altijd top uit. De afgelopen 25 jaar zijn nog steeds zichtbaar in en rond het ONDO-Mein, het eerste jaar kreeg ONDO een klimrek voor de kinderen en daarna een geluidsinstallatie. Deze was alleen al 5000 Gulden. Het is te veel om op te noemen wat er allemaal geschonken is uit deze inkomsten.        

  Meer zien, kijk in het menu bij fotoboek van Rondo-50, hier vind je alles terug wat er vanaf de eerste dag van deze inkomsten is aangeschaft. Het gaat met kleine bedragen maar na 25 jaar is het een gigantisch bedrag. Zonder deze inkomsten had het ONDO-Mein een andere uitstraling dat weet ik wel zeker. En dat allemaal dankzij u. Hartelijk dank voor alle giften welke ik heb mogen ontvangen in het belang voor de vereniging. Wilt u ook een gift doen? Kijk dan eens op de website van Rondo-50.

  Lid worden?

  Wil jij ook het ONDO gevoel beleven en winnen met z'n allen? Wordt dan lid van onze vereniging of train gratis een aantal keer mee en wij laten je kennis maken met korfbal en met onze vereniging. 

  Lid worden

rfwbs-sliderfwbs-slide