• 60 jaar ckv ONDO (opgericht 28 april 1961)
  • Na het succes van de Oliebollenclinic heeft de gemeente Westland (taggen) ons gevraagd om weer iets te organiseren: Krokussporten in de Voorjaarsvakantie. En natuurlijk doen we weer mee!

    We verspreiden de clinics nu over de hele week. En we vragen om zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen. Ken je niemand, maar wil je toch lekker sporten, ben je ook meer dan welkom! Kijk wanneer jouw leeftijdsgroep traint en maak kennis met onze prachtige sport en club!

    Van aanstaande maandag tot en met donderdag zullen er dagelijks clinics worden gegeven door spelers van de ONDO-selectie en gasttrainers. En op zaterdag 27 februari is er nog een grote clinic voor iedereen om de vakantie af te sluiten. Meer info hierover volgt aanstaande maandag.

    We roepen alle jeugdleden van ONDO op om in elk geval zelf mee te doen, maar ook om zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Ook als je niet bekend bent met korfbal.

    Overigens vervallen volgende week hierdoor de reguliere trainingen voor de D, E en F. Laten we er wederom een groot succes van maken met heel ONDO!

rfwbs-sliderfwbs-slide