• 60 jaar ckv ONDO (opgericht 28 april 1961)
 • Op de eerste dag na de bekendmaking van de Oliebollenclinic op 31 december hebben al veel kinderen zich opgegeven. Onder hen maar liefst 8 niet-leden van ONDO. Dat juichen wij van harte toe. Jullie zijn meer dan welkom! De clinic op Oudjaarsdag is van 10 tot 12 uur en deelname is gratis.

  Ook is er een aantal vragen binnen gekomen. Logische vragen, met betrekking op het coronavirus. Graag proberen we hier onder een en ander toe te lichten.

  Allereerst heeft de gemeente Westland ons verzocht om dit te organiseren, met inachtneming van de regels uiteraard. Dat betekent dat we BUITEN sporten en dat de clinic is voor kinderen t/m 17 jaar. De gemeente wil op deze manier de jeugd iets leuks aanbieden in de Kerstvakantie. "Wij hopen dat u wilt helpen om oudejaarsdag toch tot een leuke dag te maken voor kinderen en jongeren en om te zorgen dat de jaarwisseling voor ons allemaal zo goed mogelijk kan verlopen", schrijven zij letterlijk.

  Volgens de richtlijnen van het RIVM hoeven kinderen tijdens het sporten geen 1,5 meter afstand te houden. Alleen wedstrijden tegen andere clubs zijn verboden. En een ieder met lichte klachten - ook in het gezin - blijft thuis. Dit geldt ook voor de begeleiding, die overigens wél anderhalve meter afstand van elkaar houden. We vragen hen bij het op- en afbouwen een mondkapje te dragen.

  Aan alle deelnemers willen we vragen om met de fiets naar ONDO te komen. Voor ouders van de jongste kinderen wordt er een kiss and ride route geregeld. Een andere veelgestelde vraag is hoeveel kinderen er welkom zijn. Vermoedelijk wordt de groep in tweeën gedeeld: de ene helft op kunstgras, de andere op natuurgras. Gezien de grote belangstelling is het van belang dat je je tijdig op geeft. Aanmelden kan via dit formulier:

  We hopen dat er een gedeelte van de vragen is weggenomen en danken iedereen voor de betrokkenheid. Ook de ouders die hebben aangegeven een aantal oliebollen te willen bakken. Heel fijn. Zo kunnen we om 12 uur een gezamenlijk aftel-moment creëren en daarna proosten op een nieuw jaar.

  Aanmelden voor de oliebollenclinic

rfwbs-sliderfwbs-slide