• 60 jaar ckv ONDO (opgericht 28 april 1961)
 • Beste spelers en ouders van de jeugdteams van Ondo,

  We zijn intussen aan het einde gekomen van een heel gek seizoen, wat door Corona helaas niet gegaan is zoals we van tevoren gehoopt hadden.

  We merken dat er meerdere groepen toe zijn aan een beetje verandering en hebben daarom besloten dat we na de Pinksteren met nieuwe trainingsgroepen gaan trainen. Dit houdt in dat de nieuwe selecties bekend gemaakt worden maar ook de teams t/m de D4. De overige D-teams (dit worden teams waar de 1jaars D kinderen in komen en eventueel wat nieuwe kinderen), E- en F- teams zullen later bekend gemaakt worden. We hebben hier namelijk nog te maken met meerdere nieuwe leden die we ook gelijk een plekje willen geven. In de leeftijd van de nieuwe E – en F – teams kunnen we echt nog nieuwe kinderen gebruiken, nodig ze dan ook lekker uit om mee te komen trainen.

  Bij de trainingsgroepen zien jullie dat we de gebruikelijke selecties hebben, maar dat er verder elke keer 2 teams aan elkaar gekoppeld zijn, die samen gaan trainen tot de zomerstop. Bij elke trainingsgroep zijn ook de trainingstijden vermeld. We hebben de huidige trainers zoveel mogelijk bij hun eigen team laten staan. Dat is niet altijd mogelijk omdat enkele teams helemaal uit elkaar vallen (dit wordt meestal veroorzaakt doordat het team uit kinderen bestond die geboren waren in andere geboortejaren). Door de TC wordt hard gewerkt om ook volgend seizoen ieder team weer van een enthousiaste trainer te voorzien. Als de nieuwe trainers bekend zijn, zal de TC deze ook aan jullie bekend maken. Let op: de trainers die er nu bij staan maken dit seizoen af, dat zijn niet altijd de trainers voor het nieuwe seizoen.

  Wij hopen op deze manier nog een paar weken te gaan trainen met elkaar en op zaterdag nog wat oefenwedstrijdjes te spelen.

  Klik hier voor het overzicht

  Mocht u nog vragen/opmerkingen hebben, kunt u tot uiterlijk vrijdag 28 mei een mailtje sturen naar

  jeugdopstellingen@ckvondo.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide