• 60 jaar ckv ONDO (opgericht 28 april 1961)
 • Zelf één avond niet hoeven koken, gezond eten en ONDO steunen? Het kan! Op woensdag 3 maart gaan Xander, Heiko en Wouter daarom de keuken in. Als echte keukenprinsen bereiden ze drie overheerlijke stamppotten. Iedereen, leden of geen leden, kunnen de stamppotten van de keukenprinsen bestellen en daarmee ONDO in deze lastige tijd een steuntje in de rug geven. 

  Er zijn drie verschillende stamppotten te bestellen. De Hollandse hutspot met een huisgemaakte bal gehakt, de Indische hutspot met spekjes en een zuurkool met rookworst. De zuurkool met rookworst is ook te verkrijgen als een vegetarische variant en daarom is er keuze voor iedereen. 

  De stamppotten zijn verkrijgbaar per twee personen voor €9,50 euro. Het is mogelijk om voor het hele gezin verschillende stamppotten te bestellen, zodat er voor ieder iets lekkers tussen zit. De stamppotten kunnen woensdag 3 maart vanaf 17:00 in het ONDOmein warm opgehaald worden. Ook is het mogelijk om voor €3,95 extra te laten bezorgen in 's-Gravenzande. Vanaf €30 euro aan bestelling is bezorging gratis. 

  Het is mogelijk om de stamppotten op een later tijdstip of andere dag op te warmen. 

  Bestellen van de stamppotten kan eenvoudig via onderstaand formulier. Na bestelling ontvangt u een tikkie van het te betalen bedrag. Zodra deze betaald is neemt de kantinecommissie via de email contact op over het tijdstip van afhalen of bezorgen op woensdag 3 maart. Lukt het bestellen hieronder niet? klik dan op de volgende link: https://forms.gle/F5BMvDy4h6XqBU7w5 

  De kantinecommissie

   

   

rfwbs-sliderfwbs-slide