• Met de inkomsten van R-ONDO 50, kunnen we de uitstraling behouden

  Door het lezen van deze pagina probeer ik u warm te krijgen zodat u lid zal worden van R-ONDO 50. Direct of indirect maakt ook u gebruik van het ONDO-Mein.

  Willen wij met elkaar het ONDO-Mein de juiste uitstraling geven dan moeten we blijven investeren. En zijn er toch inkomsten nodig. Deze probeer ik via R-ONDO 50 binnen te halen en van waaruit dan projecten betaald kunnen worden. Want zonder de steun van R-ONDO 50 zag het ONDO-Mein er iets anders uit.

  Alles wat je ziet in en om het ONDO-Mein bv. beamer de bar de tv, geluidsinstallatie de tribunes en nog veel meer, zijn van deze inkomsten bekostigd. Deze inkomsten zijn zeer belangrijk voor de vereniging, we willen toch een mooie entourage. Want direct of indirect maakt ook u er gebruik van, dus van harte aanbevolen ook namens het bestuur.

  Zie hieronder de gegevens om eventueel uw donatie over te kunnen maken. Het gaat om een minimale bijdrage van € 25,00  maar je mag altijd meer geven als u dat wil. Dus uw bijdrage is van harte welkom. Als u belangstelling hiervoor heeft kijk dan op de site van www.rondo50.nl.

  Afgelopen voorjaar is er een nieuwe inschietpaal met korven geplaats 2 tractoren voor de kleintjes en bij de ingang een nieuwe omheining zodat alles er verzorgder uitziet. Daarvoor de geluidsinstallatie, een  Narrowcasting TV geplaatst en de vernieuwde bar is er van betaald. Ook is er een nieuwe beamer geschonken aan het bestuur van ckv.ONDO.

  Voor het volgende project mag u met uw mening komen, waaraan te besteden…

  E-Mailadres: info@rondo50.nl
  Rek.nummer: NL97 RABO 0342 9320 12
  Website: www.rondo50.nl

   

 • Naar de Rondo-50 site

rfwbs-sliderfwbs-slide