• U bent van harte welkom bij R-ONDO 50.      

  Ik ben zeer verheugd dat we al 25 jaar de vereniging ckv.ONDO kunnen verblijden met de inkomsten uit R-ONDO 50.

  De afgelopen 25 jaar zijn nog steeds zichtbaar in en rond het ONDO-Mein, het eerste jaar kreeg ONDO een klimrek voor de kinderen en daarna een geluidsinstallatie. Deze was alleen al 5000 Gulden.         

  Het is te veel om op te noemen wat er allemaal geschonken is uit deze inkomsten.        
  Meer zien, kijk in het menu bij fotoboek van https://www.rondo50.nl, hier vind je alles terug wat er vanaf de eerste dag van deze inkomsten is aangeschaft.
   
  Het gaat met kleine bedragen maar na 25 jaar is het een gigantisch bedrag. Zonder deze inkomsten had het ONDO-Mein een andere uitstraling dat weet ik wel zeker.
  En dat allemaal dankzij u. Hartelijk dank voor alle giften welke ik heb mogen ontvangen in het belang voor de vereniging. 

  2022 zal niet veel anders dan voorgaande jaren zijn, het liefst wil ik dat we de 100 donateurs binnenhalen, al is het maar voor één keer.
  Daarom zullen er meerdere donateurs in de loop van het jaar verblijd worden met een bon van de Witte. Deze worden willekeurig getrokken, dus iedereen maakt kans. Ik maak dit bekend op de site, doe mee en misschien bent u dan wel 1 van de winnaars.

  Via deze weg wil ik u vragen of u bereid bent hieraan deel te nemen, het gaat om een jaarlijkse bijdrage of (donatie) van minimaal €25,- zodat we ons ONDO-Mein verder kunnen optimaliseren.

   

   

  U kunt ook direct donateur worden, maak dan minimaal € 25,00 over op NL97 RABO 034 293 2012  met vermelding van uw naam.

  Hoe meer donateurs, des te mooier zal ons complex er uit gaan zien.

  E-Mailadres: info@rondo50.nl
  Rek.nummer: NL97 RABO 0342 9320 12
  Website: www.rondo50.nl

   

 • Naar de Rondo-50 site

rfwbs-sliderfwbs-slide