• Opstellingen Senioren, junioren en jeugdteams voor 2024-2025.

 • Opstellingen junioren en jeugdteams (B tot en met E) 2024-2025,

  Aan het eind van het seizoen is het altijd weer spannend wat de teamindelingen voor het volgende seizoen zullen zijn. Net als elk jaar was het ook dit jaar weer een lastige puzzel.

  We hebben heel wat uurtjes vergaderd en gepuzzeld om een goede opstelling samen te stellen. We hebben ook dit jaar weer te maken gehad met een aantal nieuwe leden. Ook heeft een aantal kinderen zich afgemeld omdat ze het spelletje niet leuk genoeg meer vonden om er nog een jaar aan vast te plakken. Via de trainers hebben we goede feedback gekregen over de prestaties en het sociaal welbevinden van hun team. Ook hebben we dit jaar bij de pupillen ouders gelegenheid gegeven om input te geven. Bij de A- B- en C-teams hebben we alle spelers persoonlijk gesproken over hun wensen. Met deze feedback zijn we gekomen tot de opstelling en selecties zoals jullie hieronder zien.

  Bekijk hier de opstellingen

  Daarbij willen we volgende opmerkingen maken:

  Ø De opstelling van de senioren zal spoedig volgen. De TC zal dit zo snel mogelijk communiceren. 

  Ø Voor de A1 en A2 is er een selectie samengesteld. De keuze voor de A1 en A2 zal gemaakt worden naar aanleiding van de trainingen en wedstrijden. Er gaat al getraind worden voor de zomer. 

  Ø Voor de B1 en B2 is er een selectie samengesteld. De keuze voor de B1 en B2 zal gemaakt worden naar aanleiding van de trainingen en wedstrijden. Er gaat al getraind worden voor de zomer.

  Ø Voor de C is er ook een selectie. De keuze voor de C1, C2 en C3 zal gemaakt worden naar aanleiding van trainingen en oefenwedstrijden. Ook hier gaat voor de zomer al getraind worden.

  Ø De opstellingen voor de F-teams worden na de zomervakantie bekendgemaakt. Dit heeft te maken met mogelijk nog aanmelding van nieuwe leden in of na de zomer.

  Wij denken dat we zo de beste opstelling hebben samengesteld die er mogelijk was. We hopen  dat zoveel mogelijk kinderen blij zijn met het team waarin ze zijn ingedeeld. Een verzoek aan ouders: mocht u bij het zien van deze indeling toch vragen of bedenkingen hebben? Neem dan even de tijd om de indeling op u in te laten werken en de positieve kanten ervan te zien. Toch nog vragen of opmerkingen? Graag alleen reageren via een mail naar jeugdopstellingen@ckvondo.nl. Voor de A teams graag reageren naar tc@ckvondo.nl. Graag ook even een telefoonnummer vermelden in de mail. Reacties willen we graag uiterlijk woensdag 19 juni ontvangen. Wij verzamelen deze mails en streven ernaar om deze maandag 24 juni te beantwoorden.

  De trainers/coaches zullen als dit bekend is, ook gepubliceerd worden op de website van ckv Ondo. Er wordt naar gestreefd om dit zo snel mogelijk te doen.

  Werkgroep opstellingen (Linda Tak, Marloes Ham, Maaike Noordam, Gertine vd Kaaij en Willy Benne)

  Technische commissie (Frank Stout, Kees van Velden, Mark Vuijk, Patrick van Nieuwkerk en Louise Hordijk)

   

rfwbs-sliderfwbs-slide