• 60 jaar ckv ONDO (opgericht 28 april 1961)
 • Toelichting opstellingen junioren en jeugdteams 2022 - 2023

  Opstellingen junioren

  Voor de meesten van jullie wel weer even een spannend moment aan het eind van het seizoen, in welk team ga ik komend jaar spelen?

  Voor de A1/A2 zal er een selectie zijn. Na trainingen en oefenwedstrijden zal de A1 en A2 bekend worden. Op dit moment is nog niet helemaal duidelijk of A1 met 4 of 5 dames en heren zal gaan spelen.

  Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben over de opstellingen dan kun een mail sturen naar tc@ckvondo.nl.

  Graag willen we je reactie uiterlijk zaterdag 25 juni ontvangen hebben. Wij verzamelen deze reacties en zullen daar zo snel mogelijk op reageren.

  TC (Kees, Mike, Frank, Louise en Willy)

  Opstellingen jeugdteams (B tot en met F) 2022 - 2023

  Aan het eind van het seizoen is het altijd weer spannend wat de teamindelingen voor het volgende seizoen zullen zijn. Net als elk jaar was het ook dit jaar weer een lastige puzzel.

  Dit jaar hebben we heel wat uurtjes vergaderd en gepuzzeld om een goede opstelling samen te stellen. We hebben ook dit jaar weer te maken gehad met een aantal nieuwe leden. Ook heeft een aantal kinderen zich afgemeld omdat ze het spelletje niet leuk genoeg meer vonden om er nog een jaar aan vast te plakken. Via de trainers hebben we goede feedback gekregen over de prestaties en het sociaal welbevinden van hun team. Ook hebben we dit jaar bij de pupillen ouders gelegenheid gegeven om input te geven. Bij de B- en C-teams hebben we alle spelers persoonlijk gesproken over hun wensen. Met deze feedback zijn we gekomen tot de opstelling zoals jullie hieronder zien.

  Wij denken dat we zo de beste opstelling hebben samengesteld die er mogelijk was en hopen ook dat veel kinderen blij zijn met het team waarin ze zijn ingedeeld. Een verzoek aan ouders: mocht u bij het zien van deze indeling toch vragen of bedenkingen hebben? Neem dan even de tijd om de indeling op u in te laten werken en de positieve kanten ervan te zien. Toch nog vragen of opmerkingen? Graag alleen reageren via de mail jeugdopstellingen@ckvondo.nl. Je reactie willen we graag uiterlijk vrijdag 25 juni ontvangen. Wij verzamelen deze mails en zullen daar zo snel mogelijk op reageren.

  De trainers/coaches zullen als dit bekend is, ook gepubliceerd worden op de website. Er wordt naar gestreefd om dit zo snel mogelijk te doen.

  Werkgroep opstellingen (Linda Tak, Marloes Ham, Mirjam Schep en Willy Benne)

  De opstellingen zijn te lezen via de volgende link: OPSTELLINGEN 2022/2023

   

rfwbs-sliderfwbs-slide