• ONDO stelt Peter van Duijn aan als hoofdtrainer

  • Peter van Duijn wordt met ingang van het seizoen 2024/2025 hoofdtrainer van ckv ONDO. De 42-jarige inwoner van Maasdijk is de opvolger van Tom van de Burgt, die vorige maand aangaf om na dit seizoen te stoppen bij ONDO. Momenteel is Van Duijn trainer van Avanti 2.

    ’s-Gravenzande is bekend terrein voor Van Duijn. Hij is al ruim 15 jaar gymdocent van het ISW Gasthuislaan en kent een groot deel van de jonge selectie. Na een zeer prettig en uitvoerig kennismakingsgesprek met een deel van de spelersgroep kijken alle partijen vol vertrouwen en goede moed naar volgend seizoen.

    “Toen ONDO zich een paar weken geleden meldde, was ik direct enthousiast”, licht Van Duijn toe. Vijf jaar lang trainde hij de reserves van De Meervogels en Avanti. In februari kondigde Van Duijn zijn afscheid aan in Pijnacker, omdat hij graag aan de slag wil als hoofdtrainer. Meerdere clubs wees hij af, vanwege de afstand of vanwege het niveau. “ONDO is een mooie, grote vereniging met veel en talentvolle jeugd erachter. Ik kijk er naar uit om een volgende stap te zetten met deze enthousiaste groep met veel potentie.”

    ONDO is blij met de komst van Van Duijn. “Peter is goed bekend met de club en heeft ons altijd met interesse gevolgd. Dat bleek wel uit de gesprekken, die we hebben gehad”, zegt Frank Stout, bestuurslid technische zaken. “Heel belangrijk is dat trainers en spelers die met hem hebben gewerkt heel positief over hem zijn en hij heeft ook goede resultaten behaald. We gaan er een mooie tijd van maken.”

    Gideon van der Kaaij blijft verbonden als assistent-trainer van ONDO 1, terwijl ONDO 2 ook volgend seizoen onder leiding staat van Kelly Deelen en Pepijn Stokdijk.

rfwbs-sliderfwbs-slide