• 60 jaar ckv ONDO (opgericht 28 april 1961)
 • Het is zover: de Grote Clubactie gaat op 18 september van start. Hiervoor hebben we de hulp van de kinderen keihard nodig. Zeker nu! 

  Er kan dit jaar ook via een QR code gekocht worden! Heel handig en het voorkomt fouten door onleesbaar handschrift of door invoerfouten. Wil je weten hoe het werkt? kijk dan even naar dit duidelijke filmpje: https://youtu.be/pq3tUEAEasg

  Woont jouw familie niet zo dicht in de buurt en wil je ze toch allemaal vragen om loten te kopen? Stuur ze een uitnodiging via Whatsapp om loten te kopen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je persoonlijke verkooplink (foto van QR Code) te delen. Zo steun jij ONDO vanuit je luie stoel.

  Zorg dat je 18 september direct van start gaat zodat je geen lotenkopers misloopt.

  Bij ONDO hebben we dit jaar wederom een mooie teamprijs voor het team dat via de lotenboekjes het meeste loten verkoopt: een middag/avondje uit met het hele team! 

   

  EXTRA KANS MET EEN SUPERLOT

  Hebben je ouders, je oom/tante, buurman/buurvrouw of iemand anders die je kent een bedrijf of is er iemand die best wat meer wil en kan besteden. Aan hen zou je de volgende speciale vraag kunnen stellen:

  Dit jaar kun je bij de Grote Clubactie een SUPERLOT kopen. Dit SUPERLOT bestaat uit 50 loten en kost 

  € 150.-. Dat is een heel bedrag, maar daarvan is dan wel € 120,- voor ONDO en de lotenkoper ontvangt hiervoor 50 lotnummers! Als je iemand kent die een SUPERLOT wil kopen, kun je contact opnemen met een van ons. Wij zullen het dan regelen met deze persoon. 

   

  INLEVEREN

  Mocht je een boekje vol hebben (of klaar zijn met de verkoop), dan kun je deze deponeren in de grote doos op de bar in het ONDO-mein ! Het mag ook bij Yolande Prins Karekiet 23 of Astrid Wessteijn Meerkoet 58.

   

  MEER INFO?

  Wil je nog meer weten over de Grote Club Actie. Kijk dan even op: https://www.clubactie.nl/

rfwbs-sliderfwbs-slide