• 60 jaar ckv ONDO (opgericht 28 april 1961)
  • Afgelopen zaterdag was het zo ver, de titane strijd tussen nummer 2 fortuna F2 en Ondo F1. Uit hadden we met 9-15 gewonnen, fortuna had toen helaas 4 spelers. Dit keer zou het dus spannend kunnen worden. Enkel bij winst zou de F1 direct kampioen zijn.

    Eerst moesten we t veld verleggen, daarna werd er warm gedraaid met onze speciale inloop papa\'s . Wie dat zijn en wat ze precies doen..kom eens kijkendan zie je ze aan het werk. Ze zijn super fanatiek. Fortuna stond er met 4 kinderen, helaas was er een kind niet bij vanwege gezondheidsklachten. Heel erg sneu voor beide ploegen.

    De wedstrijd: Ondo keek voor het eerst dit seizoen tegen een achterstand aan van 0-1. Dat liet Ondo zich niet 2 x zeggen en kwam direct gelijk en gaf daarna de voorsprong niet meer uit handen. Dit keer was Judah op dreef. Opa uit Delft u mag vaker komen kijken. De eindstand was 14-3 .

    Marloes bedankt voor het fluiten. We hadden niet aan gegeven dat we kampioen konden worden. Met chocolade medailles hebben we het nog feestelijk kunnen afsluiten. Trotse coaches

     

rfwbs-sliderfwbs-slide