• 60 jaar ckv ONDO (opgericht 28 april 1961)
  • Hieronder volgt een beschrijving van de afgelopen twee weken van ONDO C1. In deze twee weken werd er enorm hard getraind en werd het spel beter en beter. Zaterdag 26 september mochten wij in alle vroegte naar Alphen aan den Rijn rijden, om Tempo C1 te laten zien wat we waard zijn. En dat deden we. Aanvallend hadden we relatief lange aanvallen met meerdere doelpogingen van alle spelers. Verdedigend hadden we alles onder controle. Al snel stonden we 2-0 voor, en konden we dit uitbreiden naar een 5-1 voorsprong met rust. In de tweede helft had Tempo C1 de opdracht gekregen wat fysieker te spelen tegen ons. Echter, wij lieten ons hierdoor niet uit het veld slaan, en wij maakten deze wedstrijd netjes af met een stand van 12-5. Samenvattend was het een sterke wedstrijd, waar we met creatief spel deden wat er van ons verwacht werd en verdedigend de controle behielden.

    Zaterdag 3 oktober was het tijd om tegen een van de titelfavorieten Fortuna C1 aan te treden. Een sterke ploeg met een zuiver schot. Maar wat konden wij hier tegenover zetten? Wij hebben grote stappen gemaakt in het spel en waren klaar om te strijden. Toen de scheidsrechter het fluitsignaal gaf, begonnen wij enorm scherp aan de wedstrijd. Binnen enkele minuten stond het 2-0 in het voordeel van ONDO C1. Fortuna C1 zette een aantal tandjes bij om terug te komen in de wedstrijd. ONDO C1 had veel creatieve kansen, echter ontbrak de afronding op belangrijke momenten. In de rust stond het dan ook 3-6 voor Fortuna C1. In de tweede helft verliep het spel redelijk hetzelfde als de eerste helft. ONDO had veel kansen, maar Fortuna was net scherper in de afronding. De wedstrijd eindigde in 6-12 voor Fortuna C1. Toch mogen we als team ontzettend trots op zijn op deze prestatie. Fortuna C1 behoort al jaren tot dé top van Nederland. Hoe wij ons hier zowel aanvallend als verdedigend tegenover opgesteld hebben, verdiend een hoop complimenten. We hebben hard gewerkt, goed spel laten zien en deden zeker niet onder aan Fortuna.

    Vanavond is de volgende wedstrijd alweer, welke live te volgen is via het YouTube kanaal van CKV ONDO. We spelen thuis om 18.30 tegen TOP C1. Ook in deze wedstrijd gaan we weer laten zien wat waar we de komende weken zo ontzettend goed in geworden zijn en hopen we de punten in ’s-Gravenzande te houden. We hopen dat jullie allemaal gezellig mee kijken vanaf de bank!

rfwbs-sliderfwbs-slide