• De tweede wedstrijd van het seizoen werd gespeeld tegen KZ C1. Een ploeg waar we op voorhand weinig van wisten. Wat we wel wisten is dat we volle bak energie moesten leveren om de punten eindelijk mee naar huis te kunnen nemen. Met Sandra en Mirjam als vervangende coaches, zijn we afgereisd naar Koog aan de Zaan.

    Deze week begon ONDO C1 zeer voortvarend aan de wedstrijd en kwam dankzij Tim op een 0-1 voorsprong. KZ was echter gewaagd aan ONDO en had direct antwoord op ons doelpunt. Ditzelfde gebeurde ook na de 1-2 van Aron en 2-3 van Maaike. Het was een fysieke, maar leuke eerste helft.

    Ondanks dat de ploegen aan elkaar gewaagd waren wist ONDO de rust in te gaan met een 3-5 voorsprong door twee strafworpen van Aron. De tweede helft was zeer zenuwslopend voor het meegereisde publiek. Niet vanwege het zeer goede spel of de vele doelpunten, maar doordat het niet duidelijk was wie deze wedstrijd zou gaan winnen.

    Sam maakte 4-6, Storm 5-7 en Tim 6-8, maar KZ bleef maar volgen en kwam dus ook alweer snel op 7-8. We lieten ons uit het spel halen door een fysiek sterkere heer van KZ C1. Hierdoor werd het 8-8 en helaas zelfs nog 9-8 voor de thuisploeg… Enorm jammer, want gezien het scoreverloop hadden we het zeker verdiend de punten mee naar ’s-Gravanzande te nemen. We hebben superhard gewerkt, lang onderweg geweest, maar toch met lege handen weer thuis.

    Gelukkig wordt ONDO C1 steeds beter en hebben we heel veel zin om volgende week heel hard te knallen tegen TOP C1. Deze wedstrijd wordt thuis gespeeld om 11.15. We hopen jullie allemaal te zien!

     

rfwbs-sliderfwbs-slide