• 60 jaar ckv ONDO (opgericht 28 april 1961)
  • Aangezien de uitnodiging voor de supporters bus al verstuurd is, zal het jullie vast niet ontgaan zijn. ONDOC1 is door naar de halve finale van het Nederlands kampioenschap! Afgelopen zaterdag heeft het team gespeeld tegen Nieuwerkerk C1. Een goede ploeg met veel individuele kwaliteiten.

    De wedstrijd begon zeer voorspoedig voor ONDO C1. Binnen een zeer korte tijd stond er al een 2-0 voorsprong op het scorebord door een schot van Fenne en een korte kans van Aron. Een erg lekker begin! Niet veel later kwam Nieuwerkerk met een reactie door de 2-1 te scoren. Het spel van ONDO was goed, waardoor we konden uitlopen naar een 6-1 voorsprong middels goals van Sven, Finn, Aron en Saar. Na de time-out kwam Nieuwerkerk iets meer terug in het eigen spel en vielen er wat mooie ballen in, maar ook ONDO bleef scoren. Met een 12-4 voorsprong werd de kleedkamer opgezocht.

    Na de rust bleef Ondo doorgaan waar ze mee gestart werden. Ook al werd het spel iets onrustiger en waren we iets slordiger in de passes, bleven we in controle en doelpunten maken. Nieuwerkerk bleef ook stug aanvallen en de wedstrijd werd afgefloten met een 18-10 overwinning voor ONDO C1. Een leuke pot om te spelen, met ontzettend mooie doelpunten over verschillende schijven. Daarnaast willen we alle supporters bedanken die ons aangemoedigd hebben!

    Zaterdag 16 april wordt de halve finale gespeeld in Harderwijk. Om 12.00 mogen wij aantreden tegen LDODK C1. Een sterke ploeg die nog niet verloren heeft en wordt gezien als grote concurrent. Wij gaan jullie heel hard nodig hebben om ons naar de overwinning te juichen komende zaterdag. We hopen jullie dan ook allemaal te zien in Harderwijk!!

rfwbs-sliderfwbs-slide