• 60 jaar ckv ONDO (opgericht 28 april 1961)
  • Zaterdag speelde Ondo A1 tegen Avanti A1. Het was een wedstrijd waar we het liefst niet te lang stil bij blijven staan, maar bij deze toch een terugblik op de wedstrijd:

    Met 6 punten uit 3 wedstrijden in de tas, gingen we op weg naar Pijnacker, waar we vanaf het begin van de wedstrijd niet lekker in ons spel zaten. Door goed verdedigend werk konden we alsnog op een 2-0 voorsprong komen, maar vanaf dat moment was de scherpte er totaal vanaf. Op het gebied van passing, de schoten, en in de duels haalden velen niet hun niveau en dit leidde tot een 9-5 achterstand bij rust.

    In de rust bespraken we dat we in de tweede helft veel meer strijdlust moesten leveren, en elkaar positiever moesten coachen. Dit lukte heel goed, en we kwamen vrij snel terug tot 10-8. Maar toen zakte het door slechte concentratie en slechte keuzes toch weer in, waardoor we 13-10 achter kwamen. Een paar minuten voor tijd hadden we een time-out, en toen lukte het toch weer om de knop om te zetten. In de laatste 3 minuten kwamen we van 13-10 terug naar 13-13, vooral door 2 goals van Esther.

    Zo hebben we toch nog een puntje overgehouden aan een matige wedstrijd. Nu willen we vooral de blik naar voren, met zaterdag een mooie wedstrijd tegen Valto. Het belooft een spannende derby te worden tegen een grote concurrent voor het kampioenschap. Zet hem dus in je agenda, om half 11 thuis, en kom ons aanmoedigen!

rfwbs-sliderfwbs-slide