• Met nog vier wedstrijden te gaan komt promotie naar de hoofdklasse wel erg dichtbij. De juiste voorbereiding was nodig om ook de laatste wedstrijden over de streep te trekken.

    Woensdag hadden we als voorbereiding voor de wedstrijd op zaterdag een oefenwedstrijd tegen het B-team van België onder 19. We gingen voor deze wedstrijd een hapje met eten bij Hugo thuis, bedankt daarvoor. Daarna vertrokken we naar de Westlandhal. We speelden een prima wedstrijd en verloren maar net met 21-17.

    En dan naar zaterdag. We verzamelden bij het ONDO-mein om daar te vertrekken naar PKC. Eenmaal aangekomen bij PKC werden we opgewacht door de selectie, want die kwamen met de partybus naar onze wedstrijd. De laatste puntjes werden op de i gezet en we konden scherp starten aan de wedstrijd. Het begin was duidelijk voor ONDO, Na 15 minuten te spelen stond er een 1-7 stand op het scorebord. Maar PKC kwam tot aan de rust weer dichterbij. De kleedkamers werden opgezocht met 1 doelpunt in het voordeel van ons. 

    In de 2e helft begon PKC erg sterk waardoor ze zelfs voor kwamen. Op het slechtste moment stonden we zelfs met 18-15 achter. Met een paar tactische wissels vochten we terug en wonnen we uiteindelijk deze wedstrijd en konden we met een goed gevoel de bus in naar het 1e en 2e.

    Ik wil het publiek nogmaals bedanken, want dat heeft ons echt wel het steuntje in de rug gegeven die we nodig hadden. Ik hoop ook dat er zaterdag veel supporters aanwezig zijn, want dat gaan we hard nodig hebben. Dus neem je trommels en andere attributen mee en schreeuw ons naar de overwinning voor het kampioenschap. En kennen jullie PKC?

    De O-side heeft een sfeeractie in petto met confettikanonnen tijdens onze kampioenswedstrijd. Wilt u ook een kanon afschieten? De O-side besteld er graag ook één voor u. We vragen u het volgende tikki te betalen. Het zou gaaf zijn als er veel kanonnen worden afgeschoten. https://tikkie.me/pay/aeiqps0ech57smn9pgva

rfwbs-sliderfwbs-slide