• 60 jaar ckv ONDO (opgericht 28 april 1961)
  • Afgelopen zaterdag mochten wij naar Dordrecht, een wedstrijd spelen tegen Sporting Delta. We mochten voordat de competitie begon een oefenwedstrijd spelen tegen de A1. De wedstrijd eindigde met een gelijkspel van 14-14. Nu mochten we het opnemen tegen de A2 van Sporting Delta. Op papier zouden we deze wedstrijd sowieso moeten winnen. Toch blijft zo een wedstrijd lastig, je kan een tegenstander natuurlijk beter nooit onderschatten.

    Tegen alle weersverwachtingen in kwam er tijdens het warmlopen en zonnetje tevoorschijn. We stonden al gauw 0-2 voor. Dit geeft toch wel een extra fijn gevoel. Het zonnetje was er niet voor lang, het ging al snel regenen. Toch lukte het ons ook in de stomende regen om doelpunten te maken. We gingen de rust in met 3-10.

    Na rust ging het scoren moeizaam. Mede dankzij het weer ging bijna elke schotpoging ging tekort. Hierdoor wist Sporting Delta sneller de bal te onderscheppen dan de eerste helft. Zo kwam Sporting Delta tot meer pogingen en scoorde zij in de tweede helft 5 doelpunten. Dit bracht de stand op 8-16. De punten zijn binnen, maar tevreden zijn we niet ..

    Volgende week mogen we thuis tegen onze concurrent, KCC A2. Wij staan met 4 punten los, maar zijn van plan het uit te breiden naar 6! We hopen dat er weer een live-stream komt zodat jullie de wedstrijd niet hoeven te missen. Zo niet, zal Casper er voor zorgen dat jullie een goed wedstrijdverslag kunnen lezen om toch op de hoogte te kunnen blijven.

     

rfwbs-sliderfwbs-slide