• Het tweede team van ONDO staat met 9 overwinningen uit 10 wedstrijden bovenaan. Zaterdag 7 maart mocht de jonge groep net als ONDO 1 op bezoek bij Atlas. De thuiswedstrijd werd met 26-11 gewonnen, maar de Zeeuwen zijn net als de Westlanders harde werkers, dus we krijgen de punten niet gratis.

    De reis naar het Zeeuwse Ritthem ging een stuk anders dan we normaal gewend zijn. Om 11:00 uur stapten we met de selectie in de bus om eerst ONDO A1 aan te moedigen bij PKC. Daarna door naar Atlas waar ONDO 1 een keer in het voorprogramma van ONDO 2 mocht ballen.

    De wedstrijd van ONDO 2 startte gelijk opgaand. Atlas werkte hard en kon de doelpuntenmachine van ONDO iets wat uitstellen. Dit ging overigens wel ten koste van de eigen aanval, want hier had ONDO zoveel over dat de tegenstander in de eerste helft maar tot 2 doelpunten kwam. De ruststand was dan ook 2 – 11 in het voordeel van ONDO 2.

    In de rust werd door coach Gideon aangehaald, dat ONDO 2 slimmer om moest gaan met de speelwijze van Atlas en zo te zorgen voor meer spelplezier, dan zouden we verder uit gaan lopen. De tweede helft startte direct voortvarender dan de eerste helft en iedere speler van ONDO 2 pakte zijn doelpuntje(s) mee. De wedstrijd eindigde met veel goals en een blok van James Jelle Prins, die net niet los was in een 8 – 26 overwinning.

    Met een voldaan gevoel kon de selectie en de A1 met de partybus weer terug naar ’s Gravenzande. 6 punten met uit bij PKC en Atlas = 6 pinten terug in de bus.

    Met nog 3 wedstrijden te gaan staat ONDO 2 nog steeds bovenaan met 4 punten voorsprong op Erasmus. Erasmus heeft 1 wedstrijd minder gespeeld, dus zijn nog 2 overwinningen nodig voor het kampioenschap. Zaterdag 14 maart spelen we om 18:00 uur in de Westlandhal tegen RWA. Zien jullie daar graag langs de lijn!

rfwbs-sliderfwbs-slide