• ONDO 1 heeft bij de Haagse korfbaldagen de titel gepakt in de categorie eerste klasse. De 's-Gravenzanders versloegen in de finale DES uit Delft. De Haagse korfbaldagen gelden voor teams uit de regio als belangrijkste voorbereidingstoernooi op het nieuwe zaalseizoen. ONDO had na zeges op Refleks en VEO de finale bereikt. Eerder in het toernooi verloor de ploeg wel al van DES.

    De wedstrijd ging aan het begin gelijk op. Na een 5-5 tussenstand sloeg ONDO 1 wel een gaatje (5-7). Na tussenstanden van 7-10 en 9-11 was het bij rust 11-12. DES kwam in de tweede helft snel op een 14-12 voorsprong. Maar na een 16-14 stand kwam ONDO weer op gelijke hoogte. Via 17-17 werd het zelfs 17-20 en daarna gaf ONDO 1 de wedstrijd niet meer uit handen. Het werd 23-25.

    ONDO 1 schitterde tijdens deze finale in de nieuwe (inschiet)shirts met hoofdsponsor Big Green Egg! Wat zijn ze mooi he. Zeer snel zal de nieuwe kleding uitgedeeld worden aan de hele vereniging. Hopelijk levert dat net zulke mooie resultaten op als ONDO 1. 

rfwbs-sliderfwbs-slide