• Afgelopen zaterdag had ONDO een korte rit voor de boeg. Het weer in de ochtend was verschrikkelijk, maar in de middag was er gewoon een lekker zonnetje. Het waaide wel flink, dus het was afwachten hoe het met de scores zou verlopen.

    We beginnen met de hoogtepunten van de eerste helft. Dat was toen de scheidsrechter floot voor de rust en we konden genieten van een heerlijk mandarijntje van onze teambegeleider Cor. Met een 8-6 ruststand en zwak spel van beide kanten was er verder namelijk weinig te genieten voor het publiek en dus was het vooral hopen dat ONDO de tweede helft uit een ander vaatje zou tappen.

    De O-side was er klaar voor en gelukkig stelden de ’s-Gravenzanders in de tweede helft orde op zaken.  In de eerste tien minuten na rust pakte ONDO de regie en werd er snel een voorsprong gepakt. Er vielen een paar mooie afstand schoten in en ook rondom de korfzone waren de bezoekers een stuk scherper. Verdedigend zat het net als in de eerste helft wel goed en met uiteindelijk 14 tegendoelpunten kon ONDO tevreden zijn. In de eindfase werd het spel iets slordiger en werden er nog een paar grote kansen gemist, maar desalniettemin konden er met een 14-17 uitslag twee dik verdiende punten worden bijgeschreven.

    Het was nog niet sprankelend, en ONDO is nog zoekende maar ondanks dit staan we met 6 punten uit 4 wedstrijden en een tweede plaats er gewoon uitstekend voor.

    Koploper Achilles speelde niet door een veld wat niet bespeelbaar was. Maasluis pakte verrassend een punt tegen Koag, en laat dat nou de tegenstander zijn voor komende zaterdag….

    Na de aangekondigde maatregelen van gister zijn er twee heren opgestaan die voor ons de mogelijkheden tot livestreaming onderzoeken. Zij doen hun best jullie zaterdag te voorzien van een livestream op het Youtube kanaal van ONDO. Nico en Daan alvast heel erg bedankt voor jullie inzet. 

rfwbs-sliderfwbs-slide