• Afgelopen zaterdag was het een leuk uitstapje voor de selectie. Eerst werd er gekeken bij een leuke en spannende wedstrijd van ONDO A1. Vervolgens ging de reis voort naar het prachtige Oost-Souburg onder het genot van een lekker muziekje en een kaart spelletje.

    De wedstrijd ging in de beginfase redelijk gelijk op. ONDO speelde redelijk, maar daar was ook alles mee gezegd. De thuisploeg kon bijblijven in de beginfase door een aantal afstand schoten. Eind van de eerste helft vroegen de trainers een Time-Out aan om nog even de koppen op scherp te zetten. In de laatste paar minuten kon ONDO nog een kleine versnelling plaatsen waarna met een 13-9 stand de Zeeuwse kleedkamers opgezocht werden.

    Voor ONDO was het niet alleen zaak om niet te verslappen, maar ook om als kersverse kampioen te laten zien waarom de ploeg ongeslagen bovenaan staat. Gelukkig lukte dit in de tweede helft aardig waardoor er toch nog een aantal doelpunten gescoord werden. Vooral de enthousiaste supporters die waren meegereisd in de bus zorgden voor een hele leuke sfeer. Van “Forza ONDO” tot “Hier aan de Kust”, het hele assortiment werd tevoorschijn getoverd en met gesmeerde kelen meegezongen. Een klein proefje van de O-side voor wat er aanstaande zaterdag weer staat te gebeuren en hopelijk ook de komende jaren!

    Met een 18-29 eindscore kon ONDO de punten weer mee richting ’s-Gravenzande nemen, en werd er in de bus nog een feestje gevierd! Aanstaande zaterdag spelen we weer lekker thuis, we hopen op een goedgevulde, zingende en enthousiaste menigte!!

    19:15     ONDO 1 - NEXUS 1

    Tot zaterdag!

rfwbs-sliderfwbs-slide