• O-side

 • Onze jeugd draait allemaal op het hoogste niveau mee en de selectie gaat ook stappen zetten! ONDO 1 heeft jou nodig. Daarom komt de supportersvereniging uit onze glorie jaren terug! Tot 2012 was onze supportersvereniging een groot succes, daarna is het helaas naar de achtergrond geraakt, dit terwijl ONDO in de jaren daarna zich ontwikkelde tot een succesvolle vereniging met de jeugd op het hoogste niveau. In 2020 werd de O-side nieuw leven in geblazen, precies op het juiste moment, nu onze hoofdmacht het verschil moet gaan maken. 
   
  Een nieuw logo, een nieuwe kledinglijn en hopelijk heel veel sfeeracties en busreizen! YELLOW YELLOW 1 HE!
   
  De O-side bestaat uit een aantal fanatieke supporters van ONDO bestaande uit: Mick, Sanne, Jelle, Daan, Nico, Sjoerd en Jory. Deze groep verzorgd de verkoop van de O-side kledinglijn, de busreizen en alle sfeeracties op het veld en voornamelijk in de zaal. 
   
  Heb je een goed idee of wil je graag actief deel uitmaken van deze toffe groep en samen sfeeracties organiseren? Spreek ze aan of stuur een mailtje naar ondoside@gmail.com
 • Kledinglijn

  Gele truien, polo's en shirts. Opvallen dat doen we zeker. Eén aantal keer per jaar wordt er een grote oplage aan bestellingen besteld. Bestellen kan eenvoudig door te mailen naar joryspaans@msn.com. Indien het mogelijk is zal er een pas en bestel sessie georganiseerd worden. 

  Het volgende bestel moment is voor de zomervakantie van 2021. Wil jij dus ook rondlopen in de tofste gele kledinglijn van korfballend Nederland? Geef dan je bestelling door. 

  Prijslijst:

  12,50 euro - Shirts (kindermaten)        
  15,00 euro - Shirts (volwassenmaten)

  17,50 euro - Polo (kindermaten)    
  20,00 euro - Polo (volwassenmaten)

  30,00 euro - Trui (kindermaten)
  35,00 euro - Trui (volwassenmaten)

 • Busreizen

  Zodra publiek weer mogelijk is bij de uitwedstrijden van ONDO 1 en bij belangrijke wedstrijden van onze overige teams inventariseren wij de behoefte voor een busreis naar deze wedstrijden. Met de inkomsten van de kledinglijn en sfeeracties proberen wij de kosten voor de busreis zo laag mogelijk te houden. Bij voldoende animo zal de bus geregeld worden. 

  Iedereen kan zich inschrijven om mee te gaan naar de wedstrijden. Klik hier om je aan te melden voor de aankomende busreizen

 • Sfeeracties

  De O-side zet zich op het veld en in de zaal in voor zoveel mogelijk sfeer. Dat doen ze door geregeld sfeeracties te organiseren. Sfeeracties worden betaald door de opbrengst van de kledinglijn. 

  Hou de social media kanalen goed in de gaten voor de aankomende sfeeracties. 

rfwbs-sliderfwbs-slide