• 60 jaar ckv ONDO (opgericht 28 april 1961)
 • NIEUWE KLEDING PASSEN OP ZATERDAG 18 DECEMBER

  Beste leden van ONDO (SENIOREN, A,B,C,D,E,F,G/trainers/coaches/AR),

  Het is eindelijk zover! Binnenkort zal er een nieuwe kledinglijn bij ONDO in gebruik worden genomen. Dat betekent dat er aanstaande zaterdag 18 december 2021 gepast moet gaan worden. Iedereen krijgt de kleding voor 4 jaar in bruikleen. Kinderen die in de groei zijn kunnen in deze periode natuurlijk wisselen, maar we willen vragen om niet te kleine maten door te geven.

  - Voor spelers: Rokje/broekje, wedstrijdshirt, inschietshirt, trainingsjack, trainingsbroek en sokken. 

  - Voor trainers/coaches: Trainersjack.

  - Voor AR: Rokje/broekje en sokken. 

  Helaas kunnen wij zonder dat je gepast hebt geen kleding voor jou bestellen. Het is dus van belang dat iedereen langs komt.

   

  Tijdslot reserveren:

  Ga naar https://forms.gle/ZbkS8UYTjRVoFeES9 om je tijdslot te reserveren en kom op zaterdag naar het ONDOmein. Graag willen we je vragen om een smartphone mee te nemen naar het pasmoment. Kom alleen, of voor de kinderen met één begeleider, naar binnen. Trek makkelijke kleding aan zodat het passen snel gaat.

   

  Volg de volgende instructie : 

  • Kom alleen als je geen corona gerelateerde klachten hebt en houd voldoende afstand van elkaar.

  • Zorg dat je 5 minuten voor je tijdslot aanwezig bent en ga buiten alvast naar het online formulier zoals aangegeven op het raam bij de ingang. 

  • Vul op de eerste pagina je gegevens in. Vul nog geen maten in.

  • Bij binnenkomst: Ontsmet je handen. Zet een NIEUW mondkapje op, deze krijg je van ONDO, dit doen we om de kleding schoon te houden. Begeleiders dragen een eigen mondkapje.

  • Tijdens het passen vul je op het online formulier jouw maten bij de juiste artikelen in. Indien je alles hebt ingevuld, kun je deze verzenden. Je ontvangt een kopie hiervan in je mailbox.

  • We willen je vragen om, nadat alles is ingevuld, direct weer te vertrekken.

   

  Laten we er met elkaar een veilige dag van maken.

   

  Heb je nog vragen mail dan naar: kleding@ckvondo.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide