• 60 jaar ckv ONDO (opgericht 28 april 1961)
 • Het nieuwe (kantine) seizoen gaat van start

  Inmiddels zijn alle voorbereidingen weer in volle gang voor de kantine commissie. Boodschappen worden in huis gehaald, we hebben een paar nieuwe accessoires op de bar neergezet om het wat op te leuken ( met dank aan wat vrouwelijke inbreng ), er komt binnenkort een nieuwe kassa en alles is weer heerlijk schoon.

  Afgelopen jaren is het lastig gebleken om in een grote vereniging als ONDO alle taken goed ingevuld te krijgen. ONDO is al jaren een bloeiende en groeiende vereniging met ook dit jaar wederom een toename in leden én teams. Dit is ontzettend mooi maar hierdoor is het ook nodig om met ELKAAR te zorgen dat we alle taken netjes ingedeeld hebben. Het woord "verplichting" klinkt altijd heel zwaar maar toch is er vanuit het bestuur gekozen om dit in een bepaalde vorm toe te passen komend jaar.

  Wij willen graag toelichten wat dit voor u in de praktijk gaat betekenen én wat het voor de vereniging oplevert. Het klinkt namelijk zwaarder dan het in werkelijkheid is.

  De taken die ingevuld moeten worden zijn: bardienst (3 personen ), keukendienst ( 3 personen ). Daarnaast hebben we ook nog wat schoonmaak werkzaamheden, we zijn nog even aan het bekijken hoe we deze het best in kunnen vullen.

  We willen van alle jeugdteams ( F t/m B ) de ouders 2 keer per jaar vragen om 3 uur vrij te maken en te helpen in taken in en rondom te kantine.

  Alle jeugdteams beschikken over minimaal 8 spelers, in een ideale situatie heeft iedere speler 2 ouders waardoor een taak van 3 uur ingevuld moet worden door 16 ouders. Wij vragen de ouders dit onderling te regelen en vervolgens aan de trainer van het eigen team door te geven wie dit precies oppakken. Uiteindelijk hoeft dit slechts 2 keer per jaar te gebeuren.

  Voorbeeld: ONDO B1 wordt ingepland om op 08-09 bardienst te draaien van 12:00 tot 15:00. Voor deze "taak" zijn 3 personen nodig dus de 16 ouders van ONDO B1 vragen wij om de namen van 3 ouders door te geven die dit op zich nemen.

  Voorbeeld: ONDO F4 en F5 ( beide 4-tallen ) worden ingepland om op 22-09 keukendienst te draaien van 16:30 tot 19:00. In totaal zijn er 3 ouders nodig van deze 2 teams om deze taak in te vullen.

  Voorbeeld: ONDO C4 wordt ingedeeld voor een schoonmaakdienst op Zaterdag 03-11. De ouders kunnen dan onderling afstemmen wie deze taak op zich neemt en de personen doorgeven aan de trainer van de C4.

  Voor de mensen die denken; en de Senioren en de Junioren, doen die ook wat? Jazeker. Alle senioren en Junioren worden 2 keer in het jaar ingepland om schoon te maken en ook wordt er van iedereen verwacht dat er een wedstrijd gefloten wordt!

  Uiteraard doen wij nog steeds heel graag een beroep op onze bestaande vrijwilligers! Door deze nieuwe opzet maken we nog meer gebruik van het begrip: "Vele handen maken licht werk"  én kunnen we verzekeren dat alles op rolletjes loopt!

  Voor sommige mensen zal de bardienst een nieuw begrip zijn, wij als kantine commissie zullen altijd ons best doen om te zorgen dat er ook een "ervaren kracht" aanwezig is die helpt om alles soepel te laten verlopen. Daarnaast zorgen we dat er achter de bar een "handleiding"  ligt met alle taken die moeten gebeuren waar u altijd op terug kunt vallen. Als er daarnaast nog vragen zijn kunt u altijd met één van ons contact opnemen!

  Daarnaast zoeken we nog enthousiaste ouders die af en toe tijd hebben om te helpen met schoon te maken, er zijn diverse momenten in de week waarop er wat kan gebeuren, dus als u tijd heeft en het leuk vind?? zijn wij naar u op zoek!

  Heeft u verder nog vragen of suggesties, uiteraard staan we hiervoor open! Mail ons of schiet een van ons persoonlijk aan! kantinecommissie@ckvondo.nl

  Xander, Jory, Heiko & Robbert
 • Noteren eigen gebruik commissies
   
  Sinds dinsdag ligt er achter de bar een groen mapje om het eigen verbruik van de commissies etc. bij te houden.
  Dit formulier kan per week gebruikt worden, dus is de week afgelopen zit erachter een formulier met de nieuwe week.
   
  We willen jullie vragen dit zorgvuldig bij te houden en ook in dit mapje te noteren ( niet meer in de agenda ).
   
  Bedankt voor jullie medewerking! De penningmeester zal jullie zeer erkentelijk zijn.

   

rfwbs-sliderfwbs-slide