• 60 jaar ckv ONDO (opgericht 28 april 1961)
  • Na het succes van vorig jaar is de Oliebollenclinic terug!

  • Na het geweldige succes van vorig jaar is de Oliebollenclinic ook dit jaar terug bij ONDO. Daarom zal er bij ONDO op 31 december een geweldige clinic zijn voor onze jeugdleden t/m 17 jaar. Het zal duren van 10 uur tot 12 uur. Ook niet-leden die lekker willen korfballen zijn van harte welkom. Zo maak je in de Kerstvakantie kennis met de leukste vereniging (en sport) van de wereld;)

    We hebben hele leuke, enthousiaste gasttrainers. Bekende gezichten ook. Bente Voois (TOP) en Wouter Wildschut (Fortuna) komen terug op het veld waar het voor hen allemaal begon. Ook de trainers van ONDO A1, Laurens Verbaan (KorfbalFit) en Tom Louwens zijn van de partij, plus meerdere spelers uit de selectie.

    Daarnaast is er muziek en we willen om 12 uur (‘s-middags) aftellen en proosten op het nieuwe jaar. Plus een oliebol en kinderchampagne! In deze lastige tijden willen wij ook onze hoofdsponsor helpen. Wil je voor Oudejaarsdag echt lekkere oliebollen bestellen, doe dit dan bij de Witte / Il Bianco via de volgende link https://www.il-bianco.nl/onze-smaken#oliebollen Jouw versgebakken bestelling ligt dan bij ONDO klaar wanneer je de kinderen weer ophaalt. 

    Meld je aan voor de Oliebollenclinic via het formulier hieronder. En nogmaals, ook niet leden zijn welkom. Opgeven kan t/m 30 december, maar gezien de ruimte en maatregelen kan het zijn dat we bij teveel aanmeldingen een stop moeten hanteren. Wees er daarom snel bij

    We hopen op een enorme opkomst, zodat wij - ondanks het vuurwerkverbod - toch knallend het jaar uit kunnen gaan. Geef je op en zorg dat je het niet mist!

rfwbs-sliderfwbs-slide