• 60 jaar ckv ONDO (opgericht 28 april 1961)
 • Lid worden bij CKV ONDO

  Wil je lid worden bij CKV ONDO? Super leuk! Korfbal is een hele leuke sport en CKV ONDO is ook nog eens een super leuke vereninging.

  Wil je lid worden bij CKV ONDO of misschien twijfel je nog of korfbal wel echt iets voor jou is. Kom dan gewoon een keer met ons meetrainen. Dat kan voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Neem contact op met nieuweleden@ckvondo.nl voor meer informatie 

 • De Kangoeroes, dat zijn de kinderen van 4 tot 6 jaar

  Op de foto zijn te zien: Tess, Pepe, Pepijn, Quinten, Fabienne, Arianne, Daan, Britt, Tom, Victor en Jill
  Leiding van de Kangoeroes: Gertine, Merel, Bente, Victor en Lennart (niet op foto)

  De kangoeroes (voorheen welpen) spelen op zaterdagochtend. In de zomer op het veld van 9.00 uur tot 10.00 uur. Vanaf begin november gaan we naar de sportzaal in de Oudelandstraat van 10.45 uur tot 11.45 uur (tijden onder voorbehoud). Iedere zaterdag staat de leiding klaar om jullie te verwelkomen.

  Lekker een uurtje bewegen. Leuk met elkaar en spelenderwijs met de bal leren omgaan en zo vertrouwd raken met het spelletje korfbal. Waarbij allerlei spelvarianten gebruikt worden om het zo plezierig mogelijk te maken voor je. Ook worden er leuke activiteiten georganiseerd, met als doel een hechte band te creëren zodat je als vriend en vriendin met elkaar omgaat. Samen bezig zijn, samen spelen, samen spel. 

 • G-korfbal

  In 2008 is ONDO gestart met G-korfbal. Momenteel bestaat de groep uit acht enthousiaste jongeren tussen de tien en twintig jaar. Elke week trainen we op zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 op het ONDO-veld. In de winter trainen we lekker binnen bij de sporthal Oudeland.

  De trainingen bestaan uit spelletjes, gooi- en schietoefeningen en afsluitend een partijtje. Ook doen we mee aan G-korfbal toernooitjes met verenigingen uit de buurt. 

  We zijn altijd op zoek naar nieuwe jongeren die met ons mee willen korfballen! Ken jij iemand of wil je meer informatie over deze enthousiaste korfbalgroep?

  Mail naar g-team@ckvondo.nl.  

rfwbs-sliderfwbs-slide