• Kom jij korfballen bij ckv. ONDO?

 • Weet je nog niet helemaal zeker of korfbal de sport is voor jou, maar lijkt het je wel heel erg leuk? Kom dan gezellig een aantal keer met leeftijdsgenootjes meetrainen? Tijdens een proeftraining train je mee met een bestaand ONDO team en laten we je precies zien wat korfbal en onze club inhouden. 

  Je mag gratis een aantal keer meetrainen voordat jij je keuze mag maken om lid te worden van onze mooie vereniging. Gratis proeftrainen kan op verschillende tijdstippen en bespreken we graag over de mail. Neem contact op met meetrainen@ckvondo.nl en binnenkort sta jij op ons veld te shinen!

  Gratis proeftraining

 • Wil jij lid worden van de leukste (korfbal)vereniging van Nederland? Dat vinden wij super leuk. Aanmelden om lid te worden kan door een mail te sturen naar nieuweleden@ckvondo.nl. Hierna zal er contact worden opgenomen om alle benodigde informatie met elkaar te delen. 

  Let op! Wanneer je je aanmeldt voor 1 juni, dan ben je zeker van een plekje in een team in het nieuwe seizoen! Wie zich na 1 juni aanmeldt als nieuw lid kan alvast meetrainen met leeftijdgenoten. Zodra er genoeg nieuwe aanmeldingen zijn creëren we een nieuw team.

  Lid worden

 • De kangoeroes spelen op zaterdagochtend. In de zomer op het veld van 9.30 uur tot 10.30 uur. Vanaf begin november gaan we naar de sportzaal in de Oudelandstraat van 10.45 uur tot 11.45 uur (tijden onder voorbehoud). Iedere zaterdag staat de leiding klaar om jullie te verwelkomen.

  Lekker een uurtje bewegen. Leuk met elkaar en spelenderwijs met de bal leren omgaan en zo vertrouwd raken met het spelletje korfbal. Waarbij allerlei spelvarianten gebruikt worden om het zo plezierig mogelijk te maken voor je. Ook worden er leuke activiteiten georganiseerd, met als doel een hechte band te creëren zodat je als vriend en vriendin met elkaar omgaat. Samen bezig zijn, samen spelen, samen spel. 

  Kinderen vanaf drie jaar zijn elke zaterdagochtend welkom om mee te komen doen! Voor de zekerheid is het handig te mailen naar meetrainen@ckvondo.nl

 • In 2008 is ONDO gestart met G-korfbal. Momenteel bestaat de groep uit acht enthousiaste jongeren vanaf twintig jaar. Elke week trainen we op zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 op het ONDO-veld. In de winter trainen we lekker binnen bij de sporthal Oudeland.

  De trainingen bestaan uit spelletjes, gooi- en schietoefeningen en afsluitend een partijtje. Ook doen we mee aan G-korfbal toernooitjes met verenigingen uit de buurt. 

  We zijn altijd op zoek naar nieuwe jongeren die met ons mee willen korfballen! Ken jij iemand of wil je meer informatie over deze enthousiaste korfbalgroep?

  Mail naar g-team@ckvondo.nl.  

rfwbs-sliderfwbs-slide