• Het koppelschiettoernooi vindt dit jaar weer plaats op tweede paasdag, maandag 1 april! Een gezellig toernooi voor alle leeftijden, voor korfballers en niet-korfballers. 
   
  Begin alvast met zoeken van een maatje om mee te doen aan dit toernooi. Iedereen is welkom; leden, oud-leden, ouders, vrienden/vriendinnen, buurman/buurvrouw? 
   
  Koppelschieten doe je met twee personen, waarbij er 2 korven op een bepaalde afstand tegenover elkaar te staan. Aan iedere kant staat een koppel. Om de beurt wordt er dan op de korf van het andere koppel geschoten. Wie na een aantal minuten de meeste doelpunten heeft gemaakt, wint de wedstrijd. Maaar…. natuurlijk is meedoen, belangrijker dan winnen! 
   
  Wil je meedoen? Schrijf je dan zo snel mogelijk (in ieder geval voor 15 maart) in met jouw schietpartner!
   
  Je wordt ingeschreven in de categorie van de jongste deelnemer. Om het voor de oudere persoon op de lagere paal niet te makkelijk te maken, zal hij/zij wat verder moeten schieten. Dit lichten wij tijdens het toernooi zelf toe. 
   
  Vanaf 12.30 uur is het veld geopend voor iedereen om alvast een balletje te schieten. Om 13.00 uur zullen we van start gaan. Rond 16.00 uur wordt de finale gespeeld en weten wij wie de winnaars zijn! 
   
  Het is dan zeker nog geen tijd om naar huis te gaan, want we sluiten het koppelschieten af met een gezellige borrel! 
   
  Heb je nog vragen? Stuur Inge dan gerust een berichtje via 0683086068. 
   
  Zien we jou op Tweede Paasdag?! 
  Thomas Kolp, Sanne Voois en Inge van der Wijden
   
  PS: Wie neemt het goede weer mee? ;)

   

rfwbs-sliderfwbs-slide