• ONDO kleding

  Waneer je bij CKV ONDO komt korfballen krijg je kleding in bruikleen. Hier moet dus voorzichtig mee omgegaan worden. Dat betekent dat alle kleding alleen naar en tijdens de wedstrijden gedragen mogen worden (dus niet tijdens de trainingen of bij andere gelegenheden, dan moet je je eigen kleding dragen.

  Voor het G-team geldt dat ze alleen op zaterdag hun shirt en broek aan mogen.

  Voor de trainersjassen en vesten geldt: Deze mogen gedragen worden tijdens het training geven en coachen maar niet als je zelf gaat trainen!

  Aan het eind van het korfbaljaar (juni) wordt de kleding weer ingenomen. Wordt er iets kapot of incompleet ingeleverd dan worden de onkosten in rekening gebracht aan diegene.

  Wasvoorschrift 

  • Eerste keer koud wassen
  • Altijd fijn- of bontwasmiddel gebruiken
  • Alles binnenstebuiten wassen op een fijnwasprogramma
  • NOOIT in de droger drogen
  • NOOIT strijken

  Dit wasvoorschrift zit in elke shirtjestas (per team) met nog wat andere aandachtspunten.

  Kleding ruilen en kopen

  Een aantal keer per jaar kunnen ouders/leden broekjes en broekrokjes ruilen. Daarnaast kunnen onderstaande artikelen in het Ondomein worden gekocht. De datum van deze ruil en koop zaterdagen wordt vroegtijdig vermeld op de website, facebook en op het Ondomein. 

  De kledingcommissie verkoopt tassen in groot en klein formaat, trainingspakken, hooded sweaters (evt. bedrukt met naam) en all weather jacks en vesten met het Ondo-logo erop, schoenen en sokken. Klik hier voor de prijslijst ONDO Kleding (November 2019)

  Voor eventuele vragen kunt u mailen naar: kleding@ckvondo.nl

   

   

rfwbs-sliderfwbs-slide