• 60 jaar ckv ONDO (opgericht 28 april 1961)
 • Op 28 april bestaan wij 60 jaar. Dit kunnen we ondanks alle beperkingen niet zomaar voorbij laten gaan. Van 27 april t/m 1 mei kan jong tot oud deelnemen aan de (geheel volgens de maatregelen) ONDO Jubileum dagen. Opgeven voor alle activiteiten noodzakelijk. We hopen er met elkaar een leuke week van te gaan maken. 

  Wat gaan we doen? 

  Op dinsdag 27 april kunnen de Welpen en G t/m B meedoen aan het Schutterstoernooi. Wie wordt de koning of koningin van het Koningsdag Schutterstoernooi? 

  Iedereen wordt om 09.45 uur verwacht. Je hoort dan waar je ingedeeld bent en wanneer je mag schieten. Rond 12:15 is het toernooi afgelopen. 

  Op woensdag 28 april is het feest voor de F en E leden. Er wordt een gave clinic georganiseerd van 16:00 t/m 17:00 met interessante gasttrainers. De gasttrainers worden later gepresenteerd. Opgeven voor de F/E clinic.  Aanmelden kan tot dinsdag 27 april. 

  Op donderdag 29 april zijn de D, C en B teams aan de beurt. Spelers uit de Korfbal League komen naar ONDO om het feest met ons mee te vieren en onze jeugd nieuwe korfbal technieken te leren. De clinic begint om 19:00 en eindigd om 20:00. Opgeven voor de D/C/B clinic. Aanmelden kan tot woensdag 28 april.

  Vrijdag 30 april betreden de A-junioren en senioren <27 jaar om 19:00 het veld voor het toernooi. Onder het genot van een muziekje worden er onderlinge mix-wedstrijden gespeeld. Opgeven is noodzakelijk in groepen van 4 personen, 2 vrouwen en 2 heren (1 vak). Twee samengevoegde vakken vormen samen één team. Opgeven voor het toernooi. Aanmelden kan tot woensdag 28 april. 

  (Het disco-toernooi is onder voorbehoud van de maatregelen en situatie binnen ONDO)

  We sluiten de Jubileum week af op zaterdag 1 mei met de ONDO 60 jaar pubquiz, borrelplank en loterij! De pubquiz zal beginnen om 19:00. Tijdens de pubquiz duiken we onder het genot van een borrelplank in de geschiedenis van onze mooie vereniging en behandelen we algemene zaken. We sluiten de Jubileum week af met een grote loterij. Opgeven voor de pubquizLoten kopen voor de loterij. De pubquiz en loterij vinden online plaats, mochten de maatregelen het toelaten gaan we kijken of er meer mogelijk is. Aanmelden kan tot dinsdag 27 april. Maximale aantal personen met de pubquiz is 6 personen. 

  En er komen nog veel meer extra dingen aan tijdens de ONDO Jubileum dagen!

  Mis het niet, geef je op en koop snel je loten!  

rfwbs-sliderfwbs-slide