• Wat een mooie dag was het bij ONDO. Liefst 88 kinderen hadden zich opgegeven voor de clinics van de Oranje internationals Jessica Lokhorst en Fabienne van Erk. Daar kwamen er nog een paar bij, waardoor we op bijna 100 kinderen zaten. 'Gelukkig' is bijna de gehele B op zomerkamp, want anders was het nóg drukker geworden. En dan was er dit keer geen eens plaats voor de A en G. Sorry daarvoor...

    De clinics stonden in het teken van de #korfbalzomer van het Korfbalverbond. Internationals van Team NL Korfbal gaven vandaag aan 1400 kinderen uit heel Nederland een clinic en 's-Gravenzande sloegen ze niet over.
    De kinderen waren echt heel enthousiast en werden ook begeleid door een aantal trainsters vanuit ONDO. Bedankt hiervoor. Er werd getraind in twee sessies: voor de C en D en voor de E en F.

    Vanzelfsprekend kon je in twee uur niet al te diep in gaan op ingewikkelde looplijnen en moeilijke tactieken. Het ging met name om de beleving, de spelvreugde en het trotse gevoel om training van een international te krijgen. Veel kinderen waren na afloop dan ook oprecht blij met hun oorkonde. Mooi om te zien.

    Na vandaag vinden onze jeugdleden korfbal nóg leuker en komen zij - en de ouders - hopelijk weer met net zoveel (of nog meer) plezier na de vakantie weer terug bij ONDO.

rfwbs-sliderfwbs-slide