• 60 jaar ckv ONDO (opgericht 28 april 1961)
  • Natuurlijk heeft Corona invloed op ons gehad. Meest teleurstellend en direct ook logisch is dat we qua ledenaantal niet dezelfde groei van de afgelopen jaren hebben kunnen realiseren. In vergelijking met andere sportclubs valt het nog alles mee, maar het stilleggen
    van de competitie heeft sommige (vooral jeugd)leden laten inzien dat je je tijd ook anders kan invullen dan met korfbal. We hebben er veel aan gedaan, maar we hebben niet kunnen voorkomen dat we zo’n tien tot twintig leden hebben verloren. Helaas. Hopelijk was het een vlaag van verstandsverbijstering.

    Maar gelukkig hebben we ook weer veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Eigenlijk ook vorig seizoen al. Om hen en met name de ouders welkom te heten, organiseren wij op donderdag 16 september om 20.00 uur een informatieavond. Waar staat ONDO voor en wat vinden wij belangrijk? Wat organiseren we voor de jeugd? En ben ik als ouder nog ergens toe verplicht? (Nauwelijks; in elk geval een stuk minder in vergelijking met omliggende verenigingen). De avond begint om 20.00 uur, de kantine is open om 19.45 uur. Geef je svp op via bestuur@ckvondo.nl. Wij zorgen dat de koffie warm is en er is wat lekkers.

rfwbs-sliderfwbs-slide