• Informatie voor nieuwe leden

  Hé, wat leuk dat je lid bent geworden van onze gezellige vereniging! Welkom! De belangrijkste informatie voor nieuwe leden vind je hier in het kort bij elkaar:

  • Als het goed is, ben je ingedeeld bij een team. Vraag je trainer om je toe te voegen aan de Whatsapp-groep van jouw team. Via deze Whatsapp-groep houden je trainers het team op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  • Van de kledingcommissie krijg je voor de wedstrijden een broekje/rokje en trainingspak + tas in bruikleen. Wanneer dit te klein wordt, kun je het bij hen omruilen voor een maatje groter. De shirtjes en inschietshirtjes zijn van het team en worden om beurten gewassen. Let op! Tijdens de trainingen draag je dit niet maar draag je je eigen sportkleding
  • Kijk regelmatig in het speeltijden schema. Dat vind je op de site onder het kopje Competitie: ONDO Speeltijden Google. Daar vind je wanneer jouw team een wedstrijd moet spelen, hoe laat je moet verzamelen bij het ONDO-Mein (het clubgebouw op het terrein van de vereniging) en wie er moeten rijden. Tijdens het zaalseizoen verzamelen we bij de Westlandhal. Op de teampagina's zijn ook competie speeltijden en uitslagen te vinden, maar alleen in de google sheet worden verzameltijden, rijbeurten en oefwedstrijden weergegeven. Zet het direct in je agenda, maar kijk ook regelmatig even om te kijken of er geen wijzigingen zijn.
  • Als je direct al weet dat je een bepaalde datum niet kunt, meld dit dan zo snel mogelijk via Afmelden voor wedstrijden, ook onder het kopje Competitie. Ben je op de dag van spelen of de dag daarvoor plotseling ziek geworden, dan staat daar ook een noodnummer wat je kunt bellen. Wanneer jij afmeldt, kan het wedstrijdsecretariaat een vervanger voor je zoeken. Laat je team dus niet in de steek, maar meld je netjes af als je een keertje niet kan komen. Natuurlijk stel je ook je trainers even op de hoogte.
  • Seizoens-start-toernooi: Op de laatste zaterdag van de zomervakantie wordt altijd een groot toernooi georganiseerd als start van het nieuwe seizoen. In de zomervakantie wordt de Speeltijden Google bijgewerkt, daar kun je dan ook vinden wanneer jouw nieuwe team moet spelen. Ergens in de laatste week van de vakantie krijg je er nog wel een appje over van de trainer van je nieuwe team, maar omdat het seizoen nog moet starten is er verder weinig informatie over te vinden.
  • Onder het kopje Actueel vind je de nieuwsbrief: Topscorer. Wil je van alles op de hoogte gehouden worden, meld je daar dan vooral aan op de nieuwsbrief, dan belandt hij voortaan met regelmaat in je mailbox.
  • Onder nieuws vind je ook de activiteiten. In de loop van het jaar komen er steeds weer events bij dus hou ook de agenda goed in de gaten en zet ze tijdig in je eigen agenda. 
   • Jeugdcommissie en events. Het hele jaar door worden er leuke events georganiseerd. Veel terugkomende onderdelen zijn het schutterstoernooi, bingo, knutselen voor de kleintjes, Sinterklaas, ouder-kindtoernooi en het pupillenkamp. Bij de toernoeien wordt vaak een gezellige lunch georganiseerd.
  • Onze vereniging zou niet kunnen bestaan zonder alle vrijwilligers, die ieder op hun eigen wijze meewerken om Ondo jouw 'place to be' te maken. Help jij ook een handje mee?
  • Last but not least: Als je nog vragen hebt kun je altijd contact opnemen met de contactpersoon voor nieuwe leden.
rfwbs-sliderfwbs-slide