• Afgelopen woensdag namen ruim 700 basisschoolleerlingen van 8 verschillende basisscholen uit ’s-Gravenzande, Naaldwijk en Monster deel aan het In-Staet Schoolkorfbaltoernooi bij ckv ONDO. Heel veel nieuwe en bekende gezichten hebben weer kennisgemaakt met onze leuke sport en fijne vereniging.
     
    De hele middag streden de jongens en meiden van groep 3 tot en met 8 in teams van 4 tegen elkaar. Met uiteindelijk uit elke poule 1 winnaar, wat resulteerde in 19 gelukkige winnaars met als beloning een welverdiende taart van Food 5.
    Verkoeling werd gebracht door ijsjes van Cafetaria de Parel, het groente en fruit was afkomstig van QPI, Keukenvision Naaldwijk bedankt voor het printwerk en de app voor uitslagen verwerking voor de scheidsrechters voor het SKT is aangeboden en onderhouden door SG Web Services. Via deze weg willen we onze nieuwe hoofdsponsor In-Staet nogmaals bedanken. Maar natuurlijk ook een applaus naar onze 59 vrijwilligers: fruitsnijders, barpersoneel, scheidsrechters, IT-vrijwilligers, vrijwilligers voor de wedstrijdtafel, Joop voor het maken van de wedstrijdschema’s, Harry voor het opbouwen van de gehele accommodatie en zijn hulpjes woensdagochtend: Sjors, Roeland en Glenn! Stuk voor stuk allemaal toppers! Organisatie jullie hebben er weer een top middag van gemaakt!
     
    Vond uw kind korfbal nou te gek en kan hij of zij niet wachten tot volgend jaar? Aarzel dan niet en train een keer mee. Dit kan op woensdag 22 mei van 16:00 tot 17:00. Aanmelden kan op onze website: https://www.ckvondo.nl/aanmelden-lidmaatschap. Een andere keer meetrainen kan natuurlijk ook.
rfwbs-sliderfwbs-slide