• 60 jaar ckv ONDO (opgericht 28 april 1961)
 • Bizarre tijden, dat zijn het, als een korfballer – zonder korfbal. Stil zitten we niet helemaal, maar toch missen we ons echte korfbal leventje wel een beetje. Vooral de zaterdagen, met échte competitie.

  Korfballen doen we zeker voor de lol, maar wij als selectie zijn toch zeker prestatie gedreven. Een “normale” zaterdag is er voor ons 1 waar we in ieder geval een halve dag invulling geven aan de korfbal. Als hoogtepunt uiteraard de wedstrijd, maar ook na de wedstrijd hebben we het altijd heel gezellig met elkaar. De auto ritjes met een muziekje aan, een drankje en wat eten met zijn allen na de wedstrijd… voor ons is korfbal meer dan alleen de wedstrijd.

  Zoals gezegd zitten we niet helemaal stil. De maandag training met The Gym is op een enkele keer na vrijwel altijd doorgegaan. Daarnaast krijgen we zeer leuke en actie programma’s door op de app waar je als het goed doet helemaal kapot mee gemaakt wordt…😊 Daarnaast proberen de meeste spelers ook voor zichzelf aan de gang te blijven door middel van hardlopen, fietsen, tennis, padel, squash en noem het allemaal maar op… Er zijn zelfs mensen die zich willen meten met Maarten van der Weijden en zelfs buiten gingen zwemmen…..

   We willen en moeten fit blijven, want dat we weer een keer gaan beginnen is zeker, alleen wanneer blijft de vraag…. Volgende week is er voor het vermaak ook nog een pubquiz met de selectie, om buiten alle sportactiviteiten ook op een leuke manier weer met elkaar bezig te zijn!

  Laat de competitie maar weer snel komen….

   

   

rfwbs-sliderfwbs-slide