• Met het vernieuwde verkoopboekje kunnen lotenkopers kiezen of ze de eenmalige machtiging met hun telefoon of met hun pen invullen. Bekijk ook de instructievideo. Je kunt als vereniging de koper het volgende bieden om online een lot te kopen.

  De standaard QR-code en weblink
  Op en in het vernieuwde verkoopboekje staat een standaard QR-code en de weblink die gaat naar clubactie.nl/lot.

  Op deze website zoekt de koper de vereniging en verkoper waar ze een lot van koopt. Alle deelnemende verenigingen zijn vindbaar door te zoeken op verenigingsnaam en/of plaats.

  De verkopers zijn vindbaar en kunnen worden geselecteerd door de koper als zij voor de start van de actie door de vereniging zijn geüpload viadeelnemende leden bij “Mijn Grote Clubactie’. Indien de verkopers niet in het systeem staan, dan kan de koper een naam invullen. De online verkochte loten worden automatisch aan de verkoper gekoppeld. Deze machtigingen hoef je achteraf niet meer in te voeren.

   

  Privacy

  I.v.m. de privacy worden alleen de voornaam, eerste letter van de achternaam en teamnaam weergegeven. Zo worden de online verkochte loten automatisch aan de verkoper gekoppeld en hoef je achteraf geen loten meer in te voeren.

rfwbs-sliderfwbs-slide