• Logo grote clubactie                     14 September     Logo ONDO

   

  Het is zover: de Grote Clubactie gaat bijna van start!

  HOE WERKT HET:

  • Met het boekje wat je bij deze brief krijgt, ga je op pad. Kopers vullen hun gegevens erin in en het aantal loten dat ze kopen. Zoals gezegd: 1 lot kost € 3,- (waarvan € 2,40 naar ONDO gaat!). Er zijn mooie prijzen de winnen: hoofdprijs € 100.000,- (voor het overige enorme prijzenpakket zie: www.clubactie.nl).
  • Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper. Zorg ook dat alle gegevens GOED leesbaar zijn. Een onleesbare verkoop kan niet verwerkt worden!
  • Wanneer je je verkopen klaar hebt (of je boekje vol), doe je het in de doos in het ONDO-mein.
  • Het bedrag wordt van de rekening van de koper afgeschreven en op het afschrift vinden ze hun lotnummer(s) (je hoeft dus niet met contant geld over straat).
  • Start je verkopen direct op de startdag zaterdag 14 september, anders is iemand je misschien voor (bij langs de deur gaan);
  • Spreek vooraf alvast familie, vrienden en buren aan, dat je eraan komt...
  • Extra boekjes zijn verkrijgbaar via een Whatsapp naar onderstaande nummers.

   

  Kijk nu alvast op https://clubactie.nl/Kidsverkoopwedstrijd.html. Daar staan tips voor het verkopen van de loten, een verwijzing naar de 20 loten actie, clinic en de mooie prijzen voor loten verkopers en dat jij een Nintendo Switch kunt winnen als je heel veel loten verkoopt.

   

  Bij ONDO hebben we dit jaar wederom een mooie teamprijs voor het team dat via de lotenboekjes het meeste loten verkoopt: een middag/avondje uit met het hele team!

   

  EXTRA KANS MET EEN SUPERLOT

  hebben je ouders, je oom/tante, buurman/buurvrouw of iemand anders die je kent een bedrijf of is er iemand die best wat meer wil en kan besteden.  Aan hen zou je de volgende speciale vraag kunnen stellen:

  Dit jaar kun je bij de Grote Clubactie een SUPERLOT kopen. Dit SUPERLOT bestaat uit 50 loten en kost € 150.- . Dat is een heel bedrag, maar daarvan is dan wel € 120,- voor ONDO en de lotenkoper ontvangt hiervoor 50 lotnummers! Als je iemand kent die een SUPERLOT wil kopen, kun je contact opnemen met een van ons. Wij zullen het dan regelen met deze persoon.

   

  INLEVEREN

  Mocht je een boekje vol hebben (of klaar zijn met de verkoop), dan kun je deze deponeren in de grote doos op de bar in het ONDO-mein ! Het mag ook  bij Yolande Prins Karekiet 23 of Astrid Wessteijn Meerkoet 58.

   

  Heel veel succes met de verkoop en hartelijke groeten van de Grote Clubactie commissie!

  Bas van der Kraan 06-20169757
  Yolande Prins        0174-415924
  Astrid Wessteijn    06-36080954

rfwbs-sliderfwbs-slide