• 60 jaar ckv ONDO (opgericht 28 april 1961)
 • Corona regels

  Vanuit de Rijksoverheid zijn per 25 september wijzigingen in de coronamaatregelen aangekondigd. Eén van die maatregelen is het loslaten van de 1,5 meter regel.

  Met het loslaten van de 1,5 meter regel wordt in de horeca het corona toegangsbewijs ingezet, met als doel iedereen zo veilig mogelijk samen te laten komen en het risico van besmetting zo laag mogelijk te houden.

  Binnen de sportsector geldt een aantal uitzonderingen, waarbij het mogelijk is om een deel van de sportkantine/horeca af te scheiden van de rest van de ruimte zodat de sportkantine gebruikt kan blijven worden, ook zonder corona toegangsbewijs. Voor het zittend nuttigen van eten en drinken in het afgescheiden gedeelte is dan wél een coronatoegangsbewijs nodig.

  Als bestuur willen we kiezen voor een oplossing die werkbaar is en het belangrijkste: waarbij we onze vrijwilligers niet onnodig belasten. Daarom is onze kantine toegankelijk voor het afhalen van eten en drinken. Wil je jouw eten en drinken binnen nuttigen kan het zijn dat de kantinecommissie om jouw QR-code vraagt. 

  Het liefste en wat in de praktijk ook gebeurd is dat je buiten geniet van jouw broodje gezond en bakkie koffie. Op die manier maken we het voor iedereen makkelijk. 

  Bestuur CKV ONDO

rfwbs-sliderfwbs-slide