• Vrijwilligers en het ONDO gevoel

  Bij ONDO is een groot aantal mensen actief om de vereniging draaiende te houden. Vele handen maken immers licht werk en bovendien proberen we zoveel mogelijk zelf te doen en te organiseren om de kosten voor de vereniging zo laag mogelijk te houden. 

  Trainers, begeleiders, klusteam, bardienstmedewerkers, bestuurders en commissieleden stoppen veel tijd in de vereniging. Het is voor velen een hobby en dat wordt door vele leden zeer gewaardeerd. Voor ONDO is het de manier om de contributie zo laag mogelijk te houden. 

  Als je zelf ook mee wilt helpen binnen deze vereniging of iets mee wilt organiseren, een team wilt begeleiden, bardiensten draaien, het NST, schoonmaken of in een commissie of in het bestuur wilt zitten, neem dan contact op via onderstaand mailadres. Het is heerlijk om samen in een team wat te bereiken en wat te kunnen betekenen. Dan kom je er vanzelf achter wat nu het ONDO gevoel is.

  Zonder vrijwilligers geen vereniging dus draag ook je steentje bij en meld je aan als vrijwilliger.

  Mail ons gerust: vrijwilligerscoordinatoren@ckvondo.nl of schiet één van ons aan langs de velden!

  Monique de Groot

  In de spot: We hijsen een aantal keer per seizoen een vrijwilliger op het schild, hieronder zijn de artikelen te vinden van een aantal kanjers van onze vereniging. 

rfwbs-sliderfwbs-slide