• 60 jaar ckv ONDO (opgericht 28 april 1961)
 • Als eerste willen we beginnen met een woord van dank aan alle train(st)ers / coaches die zich het afgelopen jaar hebben ingezet om onze teams te begeleiden. We realiseren ons dat het jullie best wat tijd kost, maar je krijgt er gelukkig ook veel voor terug. We hebben gezien dat iedereen zijn of haar best heeft gedaan alle teams te begeleiden. Met veel inzet wordt geprobeerd iedereen plezier te laten hebben en een stapje beter te maken. Veel dank daarvoor !!!

  Dan komend jaar:

  Na het presenteren van de opstellingen van de verschillende teams, kunnen we momenteel ook (een groot deel van de) train(st)ers / coaches bekend maken (zie document opstellingen).

  Vele mensen zijn benaderd en velen hebben enthousiast gereageerd. We vinden het als ONDO namelijk belangrijk dat alle teams goed begeleid worden en voorzien worden van train(st)ers / coaches. Daar blijven we dus naar streven!

  Helaas moeten we ook constateren dat er veel train(st)ers / coaches stoppen. Het is daarom helaas nog niet gelukt voor alle teams al een vaste train(st)er / coach te benoemen. Voor sommige teams ‘staan nog wat lijntjes uit’, maar er is nog wel dringend behoefte aan diverse train(st)ers / coaches.

  We hopen dat het lukt om ook de openstaande teams nog te voorzien.

  Wie meldt zich aan?

  Mocht je vragen of opmerkingen hebben of begint het toch te kriebelen en wil je graag helpen, neem dan even contact op met:

  Louise 06 81 07 98 56
  Mike 06 29 53 31 44

  Alvast heel veel dank en heel veel plezier!

rfwbs-sliderfwbs-slide