• 60 jaar ckv ONDO (opgericht 28 april 1961)
 • Ieder jaar wordt de Arco Vermeer Prestatiebeker uitgereikt aan een vrijwilliger van ONDO die zich inzet voor onze mooie club. Na het vreemde corona-seizoen was het lastig om iemand te kiezen, want er is wel eens meer bedrijvigheid geweest binnen ONDO. Maar de prestatiebekercommissie kwam unaniem tot een winnaar. Een winnaar waar ook het bestuur voor de volle honderd procent achter stond.
   
  De Arco Vermeer Prestatiebeker gaat dit jaar naar alle trainers van ONDO. Het is jullie gelukt om alle spelers gemotiveerd te houden en beter te maken. Vaak met twee doordeweekse trainingen per per week en op zaterdag een extra training, clinic of onderlinge partij. Zonder vooruitzicht op competitiewedstrijden er tóch in slaan om met zoveel enthousiasme op het veld te staan.
   
  Afgelopen zaterdag waren veel trainers aanwezig bij de afsluitende barbecue. Als een van de jongste trainers mocht de 15-jarige Jitske Heijstek symbolisch de prestatiebeker in ontvangst nemen namens alle trainers. Uit handen van hoofdsponsor Eetcafe De Witte ontvingen alle trainers een bon. Mocht je er niet zijn geweest afgelopen zaterdag zorgen wij er voor dat deze alsnog bij je terecht komt. We bedanken ook De Witte voor het mede mogelijk maken van dit gebaar.
   
  We gaan nu genieten van een fijne vakantie en kijken uit naar een prachtig, nieuw seizoen. Met competitie en met hetzelfde enthousiasme van alle trainers.
rfwbs-sliderfwbs-slide