• AH Schoolkorfbaltoernooi 2020

  SKT
 • Ivm met het coronavirus gaat het AH Schoolkorfbaltoernooi 2020 niet door. 

  Na het succes van afgelopen jaar willen we nog meer scholen de mogelijkheid geven om deel te nemen aan het AH Schoolkorfbaltoernooi bij CKV ONDO op woensdag 27 mei.  Inschrijven voor het toernooi van 2020 kan hier

  Al jaren is het AH Schoolkorfbaltoernooi bij CKV ONDO in ’s-Gravenzande een groot begrip. De afgelopen twee jaar hadden we een deelnemersveld van ruim 700 basisschoolleerlingen. De missie van CKV ONDO is om te groeien, dus wij groeien mee!  

  Het AH Schoolkorfbaltoernooi is voor alle basisschoolleerlingen van groep 3 t/m 8. De leerlingen mogen zelf hun team samen stellen, een team bestaat minimaal uit 4 en maximaal uit 6 leerlingen, in één team moeten 2 meisjes zitten. De wedstrijden duren 10 minuten, de teams zijn ingedeeld in 3 leeftijdscategorieën groep 3 & 4, groep 5 & 6 en groep 7 & 8. Iedere poule heeft één winnaar, er  worden geen (kruis) finales gespeeld. Om te voorkomen dat in elke poule een team wint met meerdere korfballers, kunnen deze teams zich inschrijven in een korfbal poule. Teams met geen of weinig korfballers kunnen zich inschrijven voor een standaard poule. 

  Het toernooi begint voor de groepen 3 & 4 en 7 & 8 om 13:00 uur en eindigt om 15:30 uur. Deze teams worden om 12:15 uur verwacht om zich aan te melden. Voor de groepen 5 & 6 is het toernooi vanaf 16:00 uur tot 18:30 uur. Deze teams worden om 15:00 uur verwacht om zich aan te melden. 

  Ieder team moet beschikken over een begeleider. Deze begeleider moet ervoor zorgen dat het team op de juiste tijden aanwezig is en moedigt het team aan tijdens de wedstrijden (coach). Deze begeleider ontvangt na de inschrijving alle verdere informatie over het toernooi. Het is dus belangrijk dat de begeleider na het inschrijven niet meer verandert. 

  Het inschrijven van een team kan vanaf 11 maart 13:00 uur t/m 27 maart 24:00 uur. Het inschrijven gaat via Google Forms. De link hiernaar kunt u in de week van de inschrijvingen vinden op de website van CKV ONDO, www.ckvondo.nl. Na de inschrijving krijgt u nog een definitieve bevestiging waarin ook het teamnummer staat, deze is nodig op de toernooidag zelf.

  Voor het inschrijven heeft u de volgende gegevens nodig: voor- en achternamen van 4 t/m 6 spelers (minimaal 2 meisjes), teamnaam, shirtkleur, naam/email/telefoonnummer begeleider en een keuze uit de volgende twee poules:
  - Korfbal poule: voor een team met meerdere korfballers (graag aangeven wie al op korfbal zit);
  - Standaard poule: voor een team met weinig korfballers (graag aangeven wie al op korfbal zit).

  We vragen u aan te geven of en welke kinderen van het team op korfbal zitten. Hierdoor kunnen gelijkwaardige poules gemaakt worden. 

  Trainen doen we op vrijdag 22 mei. De groepen 3 & 4 trainen van 17:15 uur tot 18:00 uur, de groepen 5 & 6 trainen van 18:30 uur tot 19:15 uur en de groepen 7 & 8 trainen van 19:45 uur tot 20:30 uur. Trainers van CKV ONDO zullen de trainingen verzorgen.

  Tijdens de training en op de toernooidag is de kantine open voor een kopje koffie, thee, een lekkere koek, en natuurlijk wat lekkers voor de kinderen. Ook zullen er tosti’s zijn en staat de frituur aan.

  Voor de groepen 1 & 2 is er op zaterdag 16 mei  een vriendjes en vriendinnetjes ochtend bij de allerkleinste korfballers, de kangoeroes. Tussen 9:00 uur en 10:00 uur zijn de leerlingen van harte welkom om kennis te maken met korfbal, hiervoor hoeven zij zich niet aan te melden.

rfwbs-sliderfwbs-slide